Dolar 32,2820
Euro 34,5734
Altın 2.413,10
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Bozova’da üst yapı çalışmaları

BOZOVA BELEDİYESİNDEN ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

17/05/2022 13:30
A+
A-

Bozova Belediyesi belirlenen program dahilinde kent merkezi ve tüm kırsal mahalle, köy ve mezralarda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bozova Belediyesi kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde bozulan ve yerinde sökülen parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinin en büyük mahallelerinden olan Yavuz Selim Mahallesindeki yapılan çalışmada cadde ve ara sokaklardaki bozuk yolar ile yerinden sökülen parke taşları onarıldı. Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları ve halkın istekleri doğrultusunda Yavuz Selim Mahallesindeki ara sokaklarda başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yavuz Selim Mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaları ile ilgili konuşan mahalle sakinleri Müslüm Açıkgöz ve Kahraman Çalışkan Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve çalışanlarına teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Mustafa Taşçı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Suphi Aksoy talimatları doğrultusunda başta mahallemiz olmak üzere tüm mahallelerde görünür, görünmez tüm hizmetlerinden dolayı başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bozova Belediyesinin gerek kent merkezinde gerekse kırsal tüm mahallelerde halkın talep ve isteklerinin yanı sıra daha önce de projelendirilmiş çalışmaları belirlenen program dahilin devam ediyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.