Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 25°C

Binanın çatısından güneş panelini aşağı attı, vatandaşların canını hiçe saydı

ELAZIĞ’DA 6 KATLI BİR BİNANIN ÇATISINDA GÜNEŞ ENERJİSİ TAMİRATI YAPAN İŞÇİ, ÇATININ UCUNA GELEREK ENERJİ PANELİNİ AŞAĞI ATTI. İŞÇİ BU DAVRANIŞIYLA VATANDAŞLARIN CANINI ADETA HİÇE SAYDI.

12/10/2022 18:10
A+
A-

Elazığ’da 6 katlı bir binanın çatısında güneş enerjisi tamiratı yapan işçi, çatının ucuna gelerek enerji panelini aşağı attı. İşçi bu davranışıyla vatandaşların canını adeta hiçe saydı.

Olay, İzzet Paşa Mahallesi Yunus Emre Bulvarı’nda meydana geldi. İddia göre, 6 katlı bir binanın çatısında güneş enerjisi tamiratı yapan bir işçi, çatının ucuna kadar gelerek eline aldığı enerji panelini aşağı bıraktı. Hiçbir önlem almadan çatıda rahat bir şekilde çalışan şahıs kendi canını tehlikeye atmanın yanı sıra aşağı attığı panel ile vatandaşların canını hiçe saydı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.