Dolar 32,4239
Euro 34,7459
Altın 2.429,46
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C

BBP’den Şalpazarı Belediye Başkanı Adayı Selvitop

BBP’den Şalpazarı Belediye Başkanı Adayı Selvitop
02/09/2023 05:38
A+
A-

BBP’den Şalpazarı Belediye Başkanı Adayı Selvitop

Gazeteci, televizyoncu ve organizatör Necati Selvitop, Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) Şalpazarı Belediye Başkanı adaylığını resmen açıkladı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Şalpazarı ziyaretinde gerçekleşen etkinlikte ünlü sanatçılar ve iş insanlarının da katılımıyla Selvitop, adaylığını duyurdu. Selvitop, yaptığı konuşmada “Şalpazarı’nın bütün sorunlarına hakimim. Bu sorunları çözmek için eldivenlerimi giyeceğim ve çözüm bulana kadar da çıkarmayacağım.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Destici’nin liderliğindeki BBP heyeti, Şalpazarı ziyaretinde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında BBP İlçe Binası açılışı da yapıldı. Açılış törenine Mustafa Destici’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Dursun Çağlayan, Trabzon İl Başkanı Mehmet Aydın, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç, İyi Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz, BBP İlçe Başkanı Ali Topkara ve birçok iş insanı, sanatçı ve vatandaş katıldı.

BBP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop, Şalpazarı Festival Alanı’nda gerçekleşen aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, 162 iş adamının desteklediği bir aday olarak sahneye çıktığını belirtti. Selvitop, uzun süre ilçede bulunduğunu ve her mahalleyi ziyaret ederek sorunları incelediğini vurguladı. Yol, konut ve istihdam gibi sorunların üstesinden geleceğini söyleyen Selvitop, “7724 esasına göre çalışarak sorunların üstesinden geleceğim. Partimiz Cumhur İttifakı’nın bir parçasıdır. Genel Başkanımızın takdirine bağlı olarak görev alacağım. Ancak şunu bilin ki ben hazırım. Üç ay içinde asfalt plenti kurulacak, istihdam sorunları çözülecek. Kaynaklarımız mevcut, destek var” şeklinde konuştu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise yaptığı konuşmada, millete hizmet yolunda olduklarını ve Cumhur İttifakı’nın bir parçası olduklarını belirtti. Belediye seçimlerinde kendi adaylarını çıkaracaklarını vurgulayan Destici, “Biz her konuda milletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Genel seçimleri bitirdik. Milletimiz bizi meclise göndermedi, bu milletimizin takdiridir. Biz seçimlerden önce de söyledik Cumhurbaşkanı seçimlerinde oyumuz Erdoğan’ındır ama Milletvekili aday seçimlerinde kendi partimizin amblemiyle katıldık. Biz meclise girseydik bir denge olacaktık. Ama siz millet olarak, bunları mecliste dile getirmemize bize izin vermediniz. Bize imkan verilseydi emekli vatandaşlarımız bugün yaşadıkları sıkıntıları yaşamazdı. Biz yine de Cumhur İttifakı’nın üyesiyiz, parçasıyız. Ama birlikte ve ayrı ayrı olarak girilecek olan belediyeler olacaktır. Büyük Birlik Partimiz aynı yerde aday sokmadığımız, kendimiz aday olduğumuz belediyelere sizlerin sayesinde kazanacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.