Dolar 32,3454
Euro 34,7636
Altın 2.392,63
BİST 10.248,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Battalgazi Belediyesi’nden vergi ödemelerinde son hafta uyarısı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ, 2022 YILI EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK İLE İLAN VE REKLAM VERGİLERİNİN 1. TAKSİTLERİNİN SON ÖDEME GÜNÜNÜN 31 MAYIS SALI OLDUĞUNU HATIRLATARAK MÜKELLEFLERE ÇAĞRIDA BULUNDU.

24/05/2022 15:05
A+
A-

Battalgazi Belediyesi, 2022 yılı Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam vergilerinin 1. taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayıs Salı olduğunu hatırlatarak mükelleflere çağrıda bulundu. Ödemeler Battalgazi Belediyesi veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödeme yapabileceği gibi E-belediye uygulamaları üzerinden online olarak da yapılabiliyor.

Battalgazi Belediyesi, 2022 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisinin birinci 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs 2022 Salı günü sona ereceğini hatırlatarak, doğabilecek mağduriyetlere karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. Doğabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek ve mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için çağrıda bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü, mükelleflerin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

Borç ödemede online kolaylık

Vergi mükellefi vatandaşlar saat: 08.00-17.00 arasında Battalgazi Belediyesi hizmet binasında bulunan veznelere, Vilayet Parkı arkası Ek hizmet binasındaki vezneleri, Tapu Kadastro Müdürlüğü Battalgazi Belediyesi tahsilat servisine nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapabilecek. Battalgazi Belediyesi’nin dijitalleşme ve Akıllı Belediyecilik çalışmaları çerçevesinde oluşturulan altyapısı sayesinde vatandaşların Belediyeye gelmeden ve işlemlerini mesai saatine bağlı kalmadan 7/24 güvenli bir şeklide https://www.battalgazi.bel.tr üzerinden E-belediye uygulamasını da kullanarak gerçekleştirebilecek.

Vezneler hafta sonu açık olacak

Öte yandan Battalgazi Belediyesi’nde mükelleflerin ‘Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergisi’ ödemeleri için vezneler bu hafta sonunda açık tutulacak. Taksitlerini veznelerde ödemek isteyen mükellefler, 27-28 Mayıs tarihlerinde saat: 08.00-17.00’de Battalgazi Belediyesi hizmet binasında bulunan veznelere ve Vilayet Parkı arkası Ek hizmet binasındaki veznelere başvuru yapabilecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.