Dolar 32,2545
Euro 34,8099
Altın 2.426,57
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Başkentin Vizyon Projesi Bakap’ta Lavanta Bahçesi Ziyarete Açıldı

Başkentin Vizyon Projesi Bakap’ta Lavanta Bahçesi Ziyarete Açıldı
27/08/2023 22:02
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin projesi olan Lavanta Bahçelerinin açıldığını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Mansur Yavaş, “Çok yakında Başkent’e hediye edeceğimiz BAKAP’ın lavanta bahçelerini, yeni evlenecek çiftlerimiz ve ilgi duyan herkese ücretsiz fotoğraf çekimine açıyoruz” dedi.

featured

Başkentin Vizyon Projesi Bakap’ta Lavanta Bahçesi Ziyarete Açıldı

ANKARA – BHA

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sürpriz projelerinden ‘Başkent Ankara Kalkınma Projesi’nde (BAKAP) çalışmalar devam ediyor. Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi’nde iki bin 700 dönüm alanda hayata geçirilen BAKAP kapılarını çok yakında Ankaralılara açmak için hazırlanıyor.

Çeşitli tarım faaliyetlerinin yapıldığı tarım kampüsüne kurulan Lavanta Bahçeleri ise doğal bir fotoğraf platosu olarak kullanılması amacıyla ziyarete açıldı.

Ankara’da Lavanta Bahçelerinin Tam Da Mevsimi

Lavanta Bahçelerinin anıları ölümsüzleştirmek için hizmet vermeye başladığını sosyal medya hesaplarından yaptığı videolu bir paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’da Lavanta Bahçelerinin tam da mevsimi… Çok yakında Başkente hediye edeceğimiz BAKAP’ın lavanta bahçelerini, yeni evlenecek çiftlerimiz ve ilgi duyan herkese ücretsiz fotoğraf çekimine açıyoruz. Güzel anları ölümsüzleştirmek için tüm hemşehrilerimizi Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi’ne bekliyoruz.”

Güzelliği Ve Kokusuyla Başkentlileri Bekliyor

Tıbbi aromatik bitki olan lavantaların yer aldığı 15 ve 40 dekardan oluşan iki Lavanta Bahçesi mevsimi geldiği için Başkentlilere kapısını açtı. Mor rengiyle eşsiz bir görsel şölen sunan lavanta bahçeleri, özellikle evlenecek çiftlere ve meraklılarına doğal bir fotoğraf platosu olarak ücretsiz hizmet verecek.

 

Başkentin Vizyon Projesi Bakap’ta Lavanta Bahçesi Ziyarete Açıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.