Dolar 32,2149
Euro 34,7219
Altın 2.452,27
BİST 10.309,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Başkan Kılıçoğlu yaylacılarla bir araya geldi

AK PARTİ PÜLÜMÜR İLÇE BAŞKANI ÇAĞNUR KILIÇOĞLU YAYLACILARLA BİR ARAYA GELDİ

14/09/2022 14:00
A+
A-

AK Parti Pülümür İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu yaylacılarla bir araya geldi.

AK Parti Pülümür İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu, Pülümür yaylalarını ziyaret ederek, yaylacılar ile bir araya geldi. Yaylacıların kurduğu çadırları bir bir ziyaret eden Kılıçoğlu, yaylacıların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Kılıçoğlu gün boyu yaylacı kadınlara işlerinde yardım ederken, çocuklara da beraberinde getirdiği hediyeleri dağıttı.

Başkan Kılıçoğlu yaptığı açıklamada; “Hemşerilerimizle, yaylacılarımızla buluştuk. Yaylacılarımızın, üreticilerimizin şartlarını yerinde görmek, incelemek, istişare yapmak ve sıkıntılarını gücümüz nispetinde gidermek üzere bir araya geldik. Her sene geliyorum buraya. Sadece dertlerini, taleplerini dinlemek değil güzelde bir gün geçirdik. Burada olmayı seviyorum. Bu arada evet şahsıma iletilen kimi talepler, istekler ve öneriler var bunlarında en kısa zamanda çözüme kavuşmak maksatlı ilgili kurumlara ileteceğiz ve çözümü için çaba sarf edecek ve takipçisi olacağız” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.