Dolar 32,3904
Euro 34,7696
Altın 2.439,43
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 16°C

Başkan Arslan: “Bölgemizde 60 milyon TL bir yatırım planlanmaktadır”

TRB1 İLLERİNİN ÖNEMLİ POTANSİYELLER KAYNAKLARI ARASINDA YER ALAN TURİZM, İHRACAT VE TARIMIN GELİŞTİRİLMESİNİ HEDEFLEYEN PROGRAM KAPSAMINDA BAŞARILI OLAN PROJELERE 500 BİN İLE 2 MİLYON LİRA ARASINDA FAİZSİZ KREDİ VERİLECEĞİNİ BELİRTEN ELAZIĞ TSO BAŞKANI ASİLHAN ARSLAN, “KREDİLER 6 AY GERİ ÖDEMESİZ OLUP, TOPLAMDA 30 AY VADE İLE GERİ ÖDENEBİLECEKTİR. TOPLAMDA 20 MİLYON DESTEĞİN SAĞLANACAĞI PROGRAM İLE BÖLGEMİZDE 60 MİLYON TL BİR YATIRIM PLANLANMAKTADIR” DEDİ.

Başkan Arslan: “Bölgemizde 60 milyon TL bir yatırım planlanmaktadır”
27/06/2022 16:20
A+
A-

TRB1 illerinin önemli potansiyeller kaynakları arasında yer alan turizm, ihracat ve tarımın geliştirilmesini hedefleyen program kapsamında başarılı olan projelere 500 bin ile 2 milyon lira arasında faizsiz kredi verileceğini belirten Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, “Krediler 6 ay geri ödemesiz olup, toplamda 30 ay vade ile geri ödenebilecektir. Toplamda 20 milyon desteğin sağlanacağı program ile bölgemizde 60 milyon TL bir yatırım planlanmaktadır” dedi.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Fırat Kalkınma Ajansı’nın (FKA) desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Arslan açıklamasında, “FKA Yönetim Kurulu olarak bütçe imkanlarımız doğrultusunda iş dünyasının finansmanına destek olarak bölgemizde hem kaynakların ekonomiye kazandırılması hem de istihdamla ülkemize katkı sağlamak amacıyla önemli bir destek mekanizmasını devreye almış bulunuyoruz. TRB1 illerinin önemli potansiyeller kaynakları arasında yer alan turizm, ihracat ve tarımın geliştirilmesini hedefleyen program kapsamında başarılı olan projelere 500 bin TL ile 2 milyon TL arasında faizsiz kredi verilecektir. Krediler 6 ay geri ödemesiz olup, toplamda 30 ay vade ile geri ödenebilecektir. Toplamda 20 milyon desteğin sağlanacağı program ile bölgemizde 60 milyon TL bir yatırım planlanmaktadır. Söz konusu programlara başvuru kabulü 24 Haziran 2022 tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi 19 Ağustos 2022’dir” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.