Dolar 32,1864
Euro 35,1343
Altın 2.475,45
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Adana İl Teşkilatı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Adana İl Teşkilatı Ziyaretlerine Devam Ediyor
02/01/2024 23:06
A+
A-
ATAUZDER (Atanamayan Uzmanlar Derneği ) ADANA İL TEŞKİLATI ZİYARETLERDE BULUNDU
     Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) ADANA İl Teşkilatını temsilen Seyhan KARAYAVUZ ve Eşi Yasemin KARAYAVUZ MHP Adana İl Başkanı Yusuf KANLI Beyi makamında ziyaret ederek Türk Silahlı Kuvvetleri’nde uzun yıllar hizmet vermiş Eski Uzman Çavuşların sorunlarını dile getirdiler.
    Seyhan KARAYAVUZ yaptığı yazılı açıklamada;
“Atanma hakkımızı kullanmak ve kamu kurumlarına memur olarak atanabilmek istiyoruz. Ancak referans eksikliği, kota doluluğu ve çeşitli engeller nedeniyle bu hakkımızı kullanamıyoruz. Bu durum, binlerce kişinin yaşadığı bir mağduriyettir ve ailelerimizin geçimini sağlama sorunlarına yol açmaktadır.
     Bizler genç yaşlarda Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde Uzman Çavuş olarak göreve başladık. Sermayemiz tetik parmağımız ve vatan sevgisiydi. Yıllarca yılmadan, yorulmadan  vatan için hizmet etmiş bulunmaktayız. Bizler , hakkımız olmayan hiçbir davanın peşinde değiliz. Bu zor süreçte, çoğu silah arkadaşlarımızın maddi imkansızlıklar sebebiyle yuvası dağılmış, çoğu silah arkadaşımızın aile düzeni bozulmuştur. Silah arkadaşlarımız, kaderine terk edilmiştir. Görevinden ayrılmak zorunda kalan her uzman çavuşun acı bir hikayesi vardır. Söyleyecek çok söz, dinleyecek çok hikaye vardır.
   B  izler, terörle mücadelede, sınır ötesi operasyonlarda ve vatan savunmasında canını ortaya koymuş, görevini layıkıyla yerine getirmiş insanlarız. Ancak atanma sorunu nedeniyle işsizlikle ve mağduriyetle karşı karşıyayız. Atanma hakkımızın kullanılmasını ve yaşadığımız bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz.
Canla başla VATAN SAVUNMASINDA en ön safta durarak can alıp, can verdik. Bizim meselemiz Siyaset Üstü Vicdan Meselesidir. Bu konuda ailelerimizle birlikte çok bedeller ödedik. Artık ödemek istemiyoruz. ” ifadelerine yer verdi.
YORUMLAR

  1. Ebru yülek dedi ki:

    #EskiUzmanÇavuşlar desteğiniz için teşekkürler

  2. Hakan Tosun dedi ki:

    #EskiUzmanÇavuşlar
    Bizlere destekleriniz için teşekkür ederiz

  3. Seyhan Karayavuz dedi ki:

    Desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz

  4. E.ertan dedi ki:

    Eskiuzmançavuşlar olarak vermiş olduğunuz destek ve değer için teşekkür ederiz

  5. Abdullah uçar dedi ki:

    #EskiUzmanÇavuşlar olarak sesimizi duyurduğunuz için teşekkür ederiz

  6. Ali Yılmaz dedi ki:

    İnandık başaracağız #EskiUzmanÇavuşlar 🇹🇷🇹🇷🇹🇷