Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Arısoy, Çamlıhemşin’de AK Parti Belediye Başkan aday adayı oldu

Arısoy, Çamlıhemşin’de AK Parti Belediye Başkan aday adayı oldu
22/11/2023 20:51
A+
A-

Arısoy, Çamlıhemşin’de AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Çamlıhemşin ilçesinde uzun yıllar siyaset ve İl Genel Meclisinde görev alan, bölgenin turizmi başta olmak üzere eğitim, sağlık, ulaşım ve diğer alanlarda gelişimi için mücadele eden, vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenen, toplumsal konularda elini taşın altın koyan bir isim olarak bilinen Yusuf Arısoy şimdide yerel yönetimler için kolları sıvadı.

BAŞVURUSUNU YAPTI

Çamlıhemşin Ak Parti kurucularından olan ve ilçe başkanlığı da yapan İl Genel Meclis Üyesi Arısoy, AK Parti Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Arısoy ilçe başkanlığına başvurarak dilekçesini sundu.

“HİZMET BAYRAĞINI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIM”

Arısoy, Çamlıhemşin’de dünden bugüne her alanda hizmet için seferber olduğunu belirterek bilgi, birikimi, tecrübesi ve bölgeye olan hakimiyeti ile yerel yöneticiliğe talip olduğunu açıkladı. İlçenin her alanda gelişimi için projelerinin hazır olduğunu kaydeden Arısoy hemşerileri ile birlikte ilçedeki hizmet bayrağını daha yukarılara taşımayı hedeflediğini vurguladı. Türkiye’nin en önemli turizm destinasyon alanlarından biri olan Ayder Yaylası başta olmak üzere ilçedeki tüm turizm alanlarının daha da gelişimi için çaba harcayacağını ifade eden Arısoy kendisine destek veren tüm akraba, dost, partililer ve hemşerilerine teşekkür etti.

YUSUF ARISOY KİMDİR?

1973 yılında Çamlıhemşin’in Topluca Köyünde doğdu. İlkokulu Topluca Köyünde okudu. Orta öğrenimini ise Çamlıhemşin İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1996 yılından itibaren aile işletmesinde ticaret yaptı. 2002 yılında AK Parti Kurucular Kurulu arasında yer aldı. AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2007–2014 döneminde AK Parti Çamlıhemşin ilçe başkanlığı yaptı. 2014–2019 döneminde Ak Parti Çamlıhemşin İl Genel Meclis Üyeliğine seçildi. Bu dönem içinde encümen üyesi olarak turizm komisyon başkanlığı, yol ulaşım komisyonu başkanı, denetim komisyonu başkanı ve Kaçkar Turizm Birliği Daimi Encümeni olarak görev aldı. Arısoy evli ve 4 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.