Categories: YEREL

Akçakiraz Belediyesi Tam Not Aldı

Akçakiraz Belediyesi yoğun bastıran kar yağışı öncesi  tedbir alıp tuzlama çalışması yaparak belde sakinlerinin mağdur olmasını önledi.

Elazığ’ın merkeze bağlı beldelerinden olan Akçakiraz Beldesi belediyesi, Meteorolojinin bir gün öncesinden yaptığı  uyarıları dikkate alarak tuzlama ve yolların kapanmasına karşı zamanında çalışma başlattı.

Yaklaşık 24 saat boyunca durmadan yağan kar yağışı yurdu etkisi altına aldığı gibi bir çok belediyenin kriz yönetim becerisi konusunda ne kadar etkin olduğunu ortaya çıkardı.

Akçakiraz Belediyesi  Başkanı Sabahattin Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. “Beklenen kar yağışı öncesi yapmış olduğumuz planlı ve koordineli toplantımızda almış olduğumuz kararlar neticesinde ulaşımda aksaklıklara yol açmaması için ekiplerimiz tarafından kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.” dedi.

Ayrıca Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya mağdur olan vatandaşlar için de çalışma başlattıklarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, “Hava muhalefetinden dolayı gıda, ilaç, giyecek ve yakacak tedariği noktasında problem yaşayan ve yolda kalan vatandaşlarımızın Belediyemize ait 05336801684 numaralı telefonu arayarak talep etmeleri durumunda Belediyemizin tüm imkanları seferber edilecektir.” ifdeleri kullanıldı.

SancakHaber

Recent Posts

Ankara Emniyet’te 3 üst düzey polis görevinden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, Ankara'daki organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize…

6 saat ago

Sahibinden.com’da otomobiller online açık artırma ile satılabilecek

Sahibinden, otomobillerin açık artırma ile satılacağı yeni bir platform olan Otobid'in hizmete açıldığını duyurdu. Türkiye…

6 saat ago

Bakan Tekin Neden Sadece 4 Sendika ile Görüşüyor?

Bakan Tekin Neden Sadece 4 Sendika ile Görüşüyor?   Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitimcilere…

6 saat ago

Eğitimciler şiddete karşı iş bırakacak

Eğitimciler şiddete karşı iş bırakacak İstanbul Eyüpsultan’daki özel bir lisede, edinilen bilgiye göre yaklaşık 5…

7 saat ago

Mafya hesaplaşmasında öldürüldü, kışlada adı anıldı

İletişim Başkanlığı'ndan "Mafya hesaplaşmasında öldürüldü, kışlada adı anıldı" iddialarına açıklama geldi.     İletişim Başkanlığı’ndan…

2 gün ago

Günü gelince CHP’nin bir adayı olacak

Özel: Günü gelince CHP’nin bir adayı olacak   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grup toplantısında konuşan…

2 gün ago