Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
BİST 8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Yunus Genç’ ten Kamuoyuna Açık Çağrı

Yunus Genç’ ten Kamuoyuna Açık Çağrı
REKLAM ALANI
23/02/2023 16:10
A+
A-

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Yunus Genç yazılı açıklama yaptı. Deprem Bölgesine yapılan yardımlar konusunda yine bölge esnafından yapılası  çağrısında bulundu. Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemizi derinden sarsan ve birçok ilimizi etkileyen depremin büyük üzüntüsü içindeyiz. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Yaşadığımız deprem felaketinden en çok etkilenen kesimlerden biri de esnaflarımız ve sanayicilerimiz olmuştur. Deprem bölgelerindeki esnaflarımızın işyerlerini açacak durumda olmadığını, Esnaflarımızın dişiyle tırnağıyla yıllar boyunca çalışarak ortaya çıkardığı emek ve sermayeleri toprak altında kaldığını derin bir üzüntüyle şahit olduk.

Bölgede depremden etkilenen herkesin hayata dönmesinin, yaşama tutunmasının en önemli yollarından biri de esnafların dükkânlarını yeniden açmasının sağlanmasıdır. Bu nedenle “Depremzede esnaflarımızı ayağa kaldırma” kapsamında özellikle küçük esnafa nefes olacak adımların atılması büyük önem taşımaktadır.

Bu kapsamda, depremden etkilenen vatandaşlarımız için ulusal yardım kampanyaları düzenleyen tüm bireysel, özel veya kurumsal grup, kurum veya kuruluşların, gerçekleştirecekleri yardım kalemlerini bölgedeki esnaflar üzerinden gerçekleştirilmesinin, ilgili bölgelerdeki ticari hayata can suyu vereceğine inanmaktayım.

Bu bağlamda, ilgili illerdeki Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf ve Sanatkârlar odaları ile ilgili tüm STK’ların yayınlayacağı yerel tedarikçi listelerinin kamuoyu ile paylaşılıp yardımlara ait satın almaların bu firmalar üzerinden gerçekleştirmesine yönelik çağrıların yapılmasının önem arz ettiğine inanıyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.