Dolar 32,5217
Euro 34,7908
Altın 2.440,14
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Volkan Arslan “Sil Baştan” Başlıyor

Volkan Arslan “Sil Baştan” Başlıyor
11/09/2023 16:06
A+
A-

Volkan Arslan “Sil Baştan” Başlıyor

Furkan Karataş / Tevhide İrem Zorlu / Ankara / BHA

Müzisyen Volkan Arslan, müziğe olan tutkusunu ve kariyerindeki yolculuğunu ve yeni Şarkısı “Sil Baştan” ve yeni projelerini Birlik Haber Ajansı (BHA) ile paylaştı.

Volkan Arsalan müziğe olan ilgisini ve yolculuğunun nasıl başladığını “Müziğe olan ilgim 9 yaşında bağlamaya olan merakımla başladı. Sonrasında yöre müziğine olan ilgimle birlikte tulum çalmaya başladım. Tabii ki bu süreçte, 14 yaşında TRT Gençlik Korosu’nda korist ve solist olarak müzikal açıdan kendimi geliştirdim.” ifadeleri ile anlattı.

Kariyerindeki en büyük başarısını sormamız üzerine Arsalan;

“Müzik hayatım boyunca sahneye dair ve müzikal gelişimle ilgili her şey benim için bir başarı, hepsi benim için birer ödüldür. Verdiğim konserler arasında Harbiye Açık Hava Sahnesi benim için çok özeldi ve 25 yaşında TRT gibi bir TV kanalında canlı yayın yapmam da özel bir deneyimdi.” ifadelerini kullandı.

“Yazana Değil Yazdırana Bak”

Arslan şarkılarını yaratma ve ilham kaynaklarını sormamız üzerine Arslan;

Müziğimi yaratma sürecim tamamen yaşanmışlıklara dayalı , hüzünlü isem sözler biraz hüzünlü çıkıyor , mutluysak daha neşeli.. ama tamamıyla hayatında ki insandan besleniyorsun.. sevgi aşk önemli şeyler , sevmeyi iyi biliyorsan karşında ki insan zaten yazdırıyor. Yazana değil yazdırana bak diyorum ben bunun için. Önce sözleri yazıp sonrasında besteliyorum yada beste yapan arkadaşlarımla ortak çalışmalar yapıyoruz. Mesela daha 1 ay önce çıkan “Yanan Ben Oldum” adlı eserin sözlerini ben yazdım , galip Öztürk besteledi.” ifadelerini kullanarak anlattı.

Yeni Şarkı”Sil Baştan” Yayında

Yeni çıkan parçası “Sil Baştan” adlı şarkısının dinlemeye değer bir eser olduğunu vurgulayan Arslan;

Bir kaç gün önce çıkardığım “Sil Baştan” adlı eserin söz ve müziği bana ait bunu da kıymetli dostum Ezgi Eyüpoğlu ile seslendirdik. Dijital ortamda ilgi gördü ve listelerde şu anda şarkı. Buradan okuyucularımıza şiddetle tavsiye ediyorum “Sil Baştan” dinlemeye değer bir eser oldu.” ifadelerini kullandı.

“Güzel Şarkılar Yolda”

Arslan yeni proje ve hedeflerine yönelik çok daha geniş kitlelere ulaştırmak istediğini belirterek;

TRT Müzik ekranlarında yeni bir proje girişimimiz var , geçen sene “Rıhtımda ki ezgiler” adında bir proje yaptık Ancak beklediğimi gibi olmadı , dilerim çok daha iyi bir proje ile ekrana geri döneceğiz. Bunun dışında her ay düzenli olarak yeni şarkı yapmaya gayret ediyorum. Önümüzde ki 3 ayın planlaması hemen hemen hazır gibi güzel şarkılar yolda. Orta Anadolu’nun kıymetli seslerinden benim TRT yurttan seslerden dönem arkadaşım abim İsmail Altunsaray ile çok güzel bir şarkı yapıyoruz. Kasım ayında inşallah bu şarkıyı yayınlayacağız. Tabi bu çalışmaların yanı sıra konserlerimizi oluyor, Belediye festivalleri ve kültür merkezlerinde. İleri dönük hedeflerimiz inşallah müziğimizi çok daha geniş kitlelere ulaştırmak ve nefesim yettiğince müziğime hizmet etmek olacak.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.