Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Uyuşturucu operasyonunda avukat tutuklandı

GAZİANTEP’TE TORBACI DİYE ADLANDIRILAN UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK OPERASYONDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI. OPERASYONDA BİRİ AVUKAT 4 KİŞİ TUTUKLANIRKEN BİR KİŞİ SERBEST BIRAKILDI.

Uyuşturucu operasyonunda avukat tutuklandı
28/12/2021 11:15
A+
A-

Gaziantep’te torbacı diye adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Biri avukat 4 kişi tutuklanırken bir kişi serbest bırakıldı.

Gaziantep Barosu’na kayıtlı avukat H.S.’nin ofisinde uyuşturucu satışı yapıldığı istihbaratı üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı operasyon başlattı.

Bir ay boyunca teknik ve fiziki takip yürüten jandarma ekipleri, H.S.’nin ofisi ile 5 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Adreslerde yapılan aramada, 3 ruhsatsız tabanca, bir miktar esrar, sentetik uyuşturucu ve uyuşturucu hap ile çok sayıda uyuşturucu kullanma aparatı ve hassas terazi yakalandı.

Operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarıldı. Zanlılardan avukat H.S. ile İ.B., M.A. ve E.E. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken bir şüpheli de adli kontrol şartıyla salıverildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.