Dolar 32,5591
Euro 34,9937
Altın 2.426,11
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Ünlü aktör Jason Statham, Antalya’dan memnun ayrıldı

ANTALYA (AA) – Dünyaca ünlü aktör Jason Statham, Guy Ritchie'n yönettiği Five Eyes filminin çekimleri için geldiği Antalya'dan memnun …

Ünlü aktör Jason Statham, Antalya’dan memnun ayrıldı
12/03/2021 09:12
A+
A-

ANTALYA (AA) – Dünyaca ünlü aktör Jason Statham, Guy Ritchie'n yönettiği Five Eyes filminin çekimleri için geldiği Antalya'dan memnun ayrıldı.

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde kalan Statham, ayrılmadan önce otelin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk ile bir araya geldi.

Yaklaşık 2 ay boyunca Türkiye'de kalan ünlü aktörün, Türkiye'yi ve Antalya'yı çok beğendiği belirtildi.

Statham'ın Türk kültürü ve misafirperverliğinden çok etkilendiğini, ailesiyle tekrar Antalya'ya gelmek istediğini ifade ettiği bildirilen görüşmede, Öztürk'ün de ünlü aktörü ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirdiği öğrenildi.

Görüşmede, Öztürk'ün, Jason Statham'ı ailesiyle tatil için davet ettiği belirtildi.

Ünlü aktör kentten ayrıldı.

Ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham'ın bir araya geldiği “Five Eyes” filminin çekimlerine, 21 Ocak'ta Antalya'da başlandı. Dev bir film platosuna dönüşen EXPO alanının yanı sıra, tarihi semt Kaleiçi ile Cumhuriyet Meydanı'nda çekimler gerçekleştirildi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.