Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Turistik Seferler Elazığ’ımıza Can Suyu Olacak

Turistik Seferler Elazığ’ımıza Can Suyu Olacak
23/02/2024 17:04
A+
A-
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,
Elazığ‘ın ticareti ve turizmine değer katacak yeni gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı. Van Gölü Eskpresi ve Kurtalan Ekspresinin durağı haline gelecek Elazığ’da ticaret ve turizmin hareketleneceği müjdesini veren Açıkkapı şunları söyledi:
Elazığ’ın güzel insanlarıyla, kıymetli hemşehrilerimizle güzel bir haberi paylaşmak istiyorum. Kurtalan ve Van Gölü Ekspresi turistik seyahetleri için talep toplama işlemleri resmen başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ve TCDD Taşımacılık ile görüşmerimiz neticesinde Elazığ Merkez ve Palu’muzda ilgili trenler duracak, bu süreçte şehrimiz ve Palumuzun esnafına can suyu olacak. 17 nisan 2024 tarihinde Ankara’dan gerçekleşecek ilk seyahette Van Gölü ekspresi Palu’muzda 3 saat, Elazığ Yolçatı’da 4 saat duracak. Kurtalan ekspresin ilk seferi ise 21 Nisan’da Diyarbakır’dan hareket edecek, Elazığ’da 4 saat duracak.
Tabi bu seferlerin turistik olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Gastronomiden, kadim ilçemiz Palumuzun güzelliklerine, şehrimizi tüm renkleriyle tanıtma fırsatını elde edeceğiz.  Esnafımıza , vatandaşlarımıza hayırlı olsun inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na, TCDD Taşımacılık Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Yalçın’a , emeği geçen tüm bürokratlarımıza Elazığlı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.
Girişimlerimize katkıda bulunan, şehrimiz için verdiğimiz mücadelede parti ayrımı gözetmeksizin milli birlik ve beraberlik ruhunu asla yitirmeden , hemşehrilerimize hizmet noktasında yanımızda duran Cumhur ittifakımızın MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’e de teşekkür ediyoru
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.