Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Travel Expo Turizm Fuarı’nda Trabzon kültürü yaşatılıyor

Travel Expo Turizm Fuarı’nda Trabzon kültürü yaşatılıyor
17/11/2023 16:30
A+
A-

Travel Expo Turizm Fuarı’nda Trabzon kültürü yaşatılıyor

ANKARA – BHA

Turistlerin gözde duraklarından biri haline gelen Trabzon hem doğal zenginlikleriyle hem de kültürel dokusuyla Türkiye’nin turizm başkentlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Trabzon’un doğal güzelliklerini ve kültürünü sergileyen stantta yöresel ürünler dikkat çekiyor.

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi standında görev yapan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Erdem Ziya İskenderoğlu, Travel Expo Turizm Fuarı’nda, Trabzon’un doğal ürünlerinin ve çekici özelliklerinin turistler üzerinde olumlu bir etki bıraktığını belirtti.

Erdem Ziya İskenderoğlu, en büyük hedeflerinin burada Trabzon’u tanıtmak olduğunun altını çizerek, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yer almaktan gurur ve keyif aldık. Biz Trabzon’umuzu her yönüyle bu tür televizyon fuarlarında tanıtmak, anlatmak en büyük gayemiz. Burada da birçok firma var. Yerel yönetimler ve sağlık turizminde faaliyet gösteren kurumlar yer almakta. Bizlerde büyükşehir belediyesi olarak Trabzon’da turizm açısından yapmış olduğumuz yatırımları anlatmak, yöresel ürünlerimizi, gastronomimizi, el sanatlarını burada gelen turizmcilerimize göstermek için burada yer almaktayız” dedi.

“Bu tür fuarların Cumhurbaşkanımız tarafından sahip çıkılması çok önemli”

Fuarın açılışı için katılım gösteren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile ilgili ise İskenderoğlu şunları söyledi:

“Böyle bir fuara üst düzey katılımın olması bizi sevindirdi. Çünkü bu tür fuarların Cumhurbaşkanımız ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sahip çıkılması buralarda bulunmaları açılışta yer almaları çok önemli. Hem duyurum hem tanıtım hem de turizm açısından çok kıymetli ve çok değerli.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.