Dolar 32,5237
Euro 34,8437
Altın 2.438,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

TİMBİR’den teşekkür plaketi

TİMBİR’den teşekkür plaketi
12/10/2023 16:10
A+
A-

TİMBİR’den teşekkür plaketi

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ile Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği tarafından İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem’e 6 Şubat depremleri sonrasında Hatay’a olan destek ve katkıları nedeniyle plaket takdim edildi.

Ziyaretlerinde TİMBİR’in kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, Genel Başkan Dr. Süleyman Basa’nın depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için taziye mesajını ve selamlarını iletti.

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, el birliği ile deprem felaketinin yaralarının sarılmaya çalışıldığına dikkat çekerek “En alt kademeden en üst kademeye kadar herkes sorumluluğunun bilinci ile görevini icra etti. Bu vesile ile kurumumuz bünyesinde mesai mefhumu gözetmeksizin canla-başla çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu plaketi o’nlar adına da alıyorum” şeklinde konuştu.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu Nuri Üysen ise, yaşadığımız deprem felaketinden ders çıkartılması gerektiğini belirterek, “Şu kısacık yaşantımızın ansızın bitebileceğini, şahsi değil, şehrin menfaatleri için güç birliği yapmamız gerektiğini ağır bedel ödeyerek öğrenmiş olduk. Şimdi, İskenderun’luluk bilinci ile hareket etme zamanıdır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.