Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

TİGEP Başkanı Fatih Tüten, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Milli Birlik ve Beraberliğe Vurgu Yaptı

TİGEP Başkanı Fatih Tüten, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Milli Birlik ve Beraberliğe Vurgu Yaptı
02/09/2023 15:14
A+
A-

Tüm İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumları ve Profesyonelleri Derneği (TİGEP) başkanı, TİMBİR Danışma Kurulu üyesi ve Kariyer Enstitüsü kurucu ortağı Fatih Tüten 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Ülkemizin temellerinin atıldığı, milli bağımsızlık mücadelesinin tüm dünyaya ilan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Bu anlamlı günde, TİGEP (Tüm İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumları ve Profesyonelleri Derneği) Başkanı Fatih Tüten, bir mesaj yayınlayarak zaferin önemini vurguladı.

Başkan Tüten, 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ortak değerler etrafında birleşerek yazdığı bir kahramanlık destanıdır. Milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışının güçlü bir şekilde öne çıktığı bu zafer, Türk milletinin tarih sahnesindeki kararlılığını ve bağımsızlık inancını bir kez daha tüm dünyaya ilan ettiğinin bir ifadesidir. Başkan Tüten, zaferin sadece Türkiye için değil, tüm mazlum halklara ilham kaynağı olduğunu belirterek, bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin vazgeçilmez olduğunu bir kez daha hatırlattı, ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünde Başkan Fatih Tüten, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve o kahraman günlerde canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle andı. Başkan Tüten, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan bu kahramanların her zaman hatırlanacağını ve minnetle anılacağını belirtti.

Başkan Tüten, ayrıca TİGEP’in iş sağlığı ve güvenliği alanındaki faaliyetlerine de değindi. Mesajında, “Geleceğimizi inşa ederken, iş sağlığı ve güvenliği gibi önemli değerleri unutmadan ilerlemeliyiz. TİGEP olarak, bu alandaki çalışmalarımızı milletimizin geleceğine olan sorumluluğumuzun bir ifadesi olarak sürdüreceğiz” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu tüm yurtta hissederken, TİGEP Başkanı Fatih Tüten’in bu özel mesajı, milli birlik ve beraberliğin gücünü bir kez daha hatırlattı ve Türkiye’nin geleceğe olan güvenini yansıttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.