Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Tekstil alanında 1989’dan bu yana faaliyetteyiz.

Tekstil alanında 1989’dan bu yana faaliyetteyiz.
15/01/2024 16:00
A+
A-
Tekstil alanında 1989’dan bu yana faaliyetteyiz.
Ge-Dik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurucusu Mustafa Gebeş ve çocukları Mehmet ve Burcu Gebeş’in hikayesi.
Gedik Tekstil

Gedik Tekstil

1989’dan bu yana faaliyet gösteren Ge-Dik Tekstilin hikayesi. İş insanı olan Mustafa Gebeşin şirketi kurmasıyla başlıyor. Yıllardır bu sektörde olan  Mustafa Bey, baba mesleğini devralarak başlıyor sektöre. Tekstilin göbeğinde büyüyen Mustafa Bey Mahmutpaşanın bilinen esnaflarındandı. Mehmet ve Burcu Gebeş de tıpkı babaları gibi baba mesleğini hak ettiği noktaya taşımak için bir marka oluşturdular.
Babalarının tecrübelerini kendilerine rehber edinerek sektöre adım attılar. Markaları, Love Fashion Casual (LFC) ile özellikle e-ticaret alanında fark yaratmak istiyorlar.
Burcu ve Mehmet Gebeş

Burcu ve Mehmet Gebeş

Hedefleri,  Geçerli ürün ve doğru fiyatla direkt tüketiciye hizmet etmek. Aynı zamanda markalarını e-ticaret alanında kabul ettirmek.
Mehmet ve Burcu Gebeş haber sitemize özel açıklamalarda bulundu.
Mehmet Gebeş :” Baba mesleğini icra etmenin ve köklü bir firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kendimizi mevcut şartlarla kısıtlamayıp her gün bir önceki güne göre daha çok geliştirdik. İnandık, odaklandık ve çok çalıştık. Böylelikle markamızı farklı noktalara taşıdık. Markamızı özellikle yurt içinde ve yurt dışında daha fazla tanıtmak istiyoruz. Bunun için gerekli alt yapıları çalışmalarımızı gerçekleştirdik”.
Mehmet Gebeş

Mehmet Gebeş

Burcu Gebeş: ”Günümüzde bir çok marka e-ticaret alanında çeşitli çalışmalar yapıyor. Biz de yaklaşık bir yıldır bu konuda gerekli yatırımları yapıyoruz. Şuan TRENDYOL’da satışlarımız mevcut. Hedefimiz hem ülkemizde hem de diğer bir çok ülkede markamızı tanıtmak ve online satışları farklı platformlarda gerçekleştirmek. Markamızın değerine değer katma noktasında gündemi takip ederek kendimizi bu noktada geliştiriyoruz. Önceliğimiz inovasyon, kalite ve farkındalık.
Burcu Gebeş

Burcu Gebeş

Mustafa Gebeş: ”Hala işimin başındayım ve çocuklarıma tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum ve aynı zamanda sektör konusunda stratejik planlar geliştiriyorum. Biz söz senettir mantığı ile büyüdük ve işimizi bu şekilde bu günlere taşıdık. Kızım ve oğluma da bu konuda güveniyorum ve elimden geleni yapacağım. Gençlerimize yol göstermemiz, heyecanlarına ortak olmamız ve gençlerimizi desteklememiz gerekiyor.
LFC Markası, bahsettiğimiz genç iki girişimci kardeşin harekete geçirdiği 15 yıllık köklü bir marka. Yakında adını bir çok çalışmada göreceğiz. İki kardeşin heyecanına ortak olduk ve bizi misafir ettiler. Markaları siz değerli takipçilerimize emanet.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.