Dolar 32,3815
Euro 34,7186
Altın 2.403,29
BİST 10.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 13°C

“Staj ve çıraklık mağduriyeti zamanı gelince çözülecek”

“Staj ve çıraklık mağduriyeti zamanı gelince çözülecek”
20/11/2023 15:02
A+
A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Staj ve çıraklık için net bir tarih vermedi. Kalaycı, “Staj ve çıraklık mevzusuna hâkimiz. Konuyla ilgili çalışma yaptık. Ama her şeyin bir zamanı var. Bu konu da zamanı gelince çözülecek” dedi.

featured

“Staj ve çıraklık mağduriyeti zamanı gelince çözülecek”

MHP Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısı için Konya’ya gelen Mustafa Kalaycı,  Konya Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği Başkanı İmdat Yüğrük’ün talebini dinledi.

Staj ve çıraklık konusunu ilk gündeme getiren Milletvekili’nin Mustafa Kalaycı olduğunun altını çizen İmdat Yüğrük, bu mağduriyeti MHP’nin çözeceklerine inandıklarını söyledi. Yüğrük” Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 3 dönem seçim beyannamesinde bize sözü vardır. Bu sözün yerine getirme zamanı gelmiştir. Bu mağduriyet haklı bir mücadele olduğu için elbet çözülecektir. Gelin bu mağduriyeti MHP çözerek tarih yazsın” dedi.

Kalaycı, “Bu mevzuya hâkimiz. Konuyla ilgili çalışma yaptık. Ama her şeyin bir zamanı var. Bunun da zamanı gelince çözülecek” dedi.

 

“Staj ve çıraklık mağduriyeti zamanı gelince çözülecek”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.