Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Soylu TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını yaptı

SOYLU TÜBİTAK BİLİM FUARININ AÇILIŞINI YAPTI

28/12/2021 17:20
A+
A-

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesi kapsamında Mevlana Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan proje sergisinin açılışını yaptı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılış programına, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yanı sıra Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt, Ak Parti ilçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ergin, Belediye Meclis Üyesi Cuma Barutçu, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin stantlarını gezen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, projelerle ilgili bilgi aldı. Projede emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Soylu, başarılar diledi. TÜBİTAK Bilim sergisinin hayırlı olması temennisinde bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, “Projeye emek veren öğretmenlerimize ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Bilimin eğlenceli taraflarını ön plana çıkararak ‘Her fikir değerlidir’ ilkesi ile öğrencilerimizi, araştırmaya, incelemeye ve üretmeye sevk eden bilimsel fuarlar, geleceğin güçlü Türkiye’sini inşa edecek evlatlarımızı bilime teşvik ettiği için önemli bir etkinliktir çünkü, ülke olarak tek bir kurtuluşumuz var, o da üretmek. Eğer üretmezsek güçlü olamayız, güçlü olamazsak da bu coğrafyada ayakta kalma şansımız yok yarının Türkiye’si sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.