Categories: POLİTİKA

Sorucuoğlu, ilçe gezilerine devam ediyor…

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu ilçe gezilerine bu hafta Devrekani, Çatalzeytin, Bozkurt, Araban ve İnebolu ve Ağlı ile sürdürdü.

İlk olarak Devrekani Belediyesini ziyaret eden Sorucuoğlu, Başkan Engin Altıkulaç ve Ak Parti İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu ile bir araya geldiler. Samimi sohbet ortamında geçen görüşme sonrası Sorucuoğlu ve beraberindeki heyet, Çatalzeytin ilçesine geçtiler. Çatalzeytin Ak Parti ilçe başkanı Musa İhsan Uğuz ile bir araya gelen Sorucuoğlu, ilçe hakkında bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu, ilçe gezisine Bozkurt ilçesi ile devam etti. Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık ile bir araya gelerek sel felaketi sonrası, ilçe hakkında son durum ile ilgili bilgiler alarak sohbet ettiler.

Bozkurt ziyareti sonrası Abana ilçesine geçen Sorucuoğlu burada, Ak Parti Abana ilçe başkanı Ali Oğuz ile parti binasında bir araya geldiler. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Kaya’nın da hazır olduğu toplantıda parti faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

İnebolu ilçesi ile gezisine devam eden Kadir Sorucuoğlu Belediye başkanı Mustafa Huner Özay’ı ziyaret ederek ilçede yapılması gereken projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

İlçe gezilerinin son durağı Ağlı ilçesiydi. Ağlı Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Sait Yulu ve İl Genel Meclis üyesi Süleyman Yörür’ü ziyaret eden Sorucuoğlu, ilçe ve önümüzdeki seçim süreci hakkında konuştular.

İlçe gezileri sonrası açıklama yapan Sorucuoğlu; “Her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimin, Bundan sonra her platformda daha fazla temsil edileceğini ve üzerindeki ölü toprağı kaldıracağız” şeklinde konuştu.

SancakHaber

Recent Posts

Yazarımız Hülya Yılmaz sizler için yazdı “Porsiyon Osman”

PORSİYON OSMAN Kıymetli okuyucularım bundan böyle bu değerli köşede sizlere ülkemizin ticaretinin temel unsurlarından ve…

2 gün ago

YÖK Başkanı Özvar, milli sporcularla birlikte “Spor Dostu Kampüs” projesini tanıttı

YÖK Başkanı Özvar, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenen etkinlikte, YÖK’ün “Spor Dostu Kampüs” projesinin tanıtımını,…

2 gün ago

Antalya’ya yerleşen Rusya ve Ukraynalılar memleketlerine dönüş yapıyor

Antalya’ya yerleşen Rusya ve Ukraynalılar memleketlerine dönüş yapıyor Tüm dünyada yaşanan ekonomik kriz, Antalya’da yaşayan…

2 gün ago

ilk paket değil son paket de olmayacak

Şimşek: ilk paket değil son paket de olmayacak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Kamuda Tasarruf ve Verimlilik…

3 gün ago

ULUS TARİHİ KENT MERKEZİ’NE ÜCRETSİZ ULAŞIM

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ULUS TARİHİ KENT MERKEZİ’NE ÜCRETSİZ ULAŞIM   Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus’u turizmin önemli…

3 gün ago

Son nefesinde kendisini kimin bıçakladığını söyledi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde karnından bıçaklanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hasan Çağlayan (53), tedavisi…

3 gün ago