Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Şehitlere Rahmet Filistin’e Destek Mitingi

Şehitlere Rahmet Filistin’e Destek Mitingi
13/01/2024 18:48
A+
A-

Şehitlere Rahmet Filistin’e Destek Mitingi yapıldı. Kırıkkale’den İsrail’e tepki, Filistin’e destek yürüyüşünde yoğun katılım oldu.

Her zaman olduğu gibi ‘Ateş Yüreklere düştü’ .Her zamanki gibi yine Türk Anası, bacısı bu tür eylemlerde en ön saflarda yerini aldı .Yine ön saflar genç,yaşlı  anaların bacılarındı.

YOĞUN KATILIM

Kırıkkale’de bir grup Sivil Toplum Örgütü tarafından organize edilen Filistin’e destek yürüyüşüne yoğun katılım sağlandı .

Cumhuriyet meydanında toplanan vatandaşlar ellerinde Filistin ve Türk bayrakları ile ortak sloganlar atarak Gazze’ye hergün binlerce ton bomba yagdıran İsrail’e tepki gösterdiler.

Yapılan konuşmalarda İsrail’in yaptığı insanlık dışı katliamlara İslam Devletlerinin yöneticilerinin  ve tüm dünyanın seyirci kaldığı belirtilerek Birleşmiş Milletler başta olmak üzere İslam Devleti yöneticileri göreve davet edildi .

ANNELER;YÜREĞİMİZ YANIYOR

Programa katılan anneler bayanlar genç ve yaşlı kadınlar ir anne olarak artık televizyonlara bakamadıklarını ve İsrail vahşetini artık dünyanın son verdirmesi gerektiğini dile getirdiler .İsrail’in bölgede huzursuzluğun Merkezi olduğunu hatırlatan kadınlar bu yangın giderek büyüyecek ve bir gün bize kadar ulaşacak. İsrail canavarının bulunduğu topraklarda durdurulması gerekir. Biz bir Filistinli annenin acılarını ta buradan hissediyoruz. Yüreğimiz yanıyor .İnanın çocuklarımızın yüzüne bile bakamıyoruz .Her gün televizyonlara baktıkça kahroluyoruz. Üzülüyoruz matemimiz büyük. Acımız derin  Dünya’nın İsrail’i durdurmasını bekliyoruz.” dediler

Yapılan konuşmalarda 21. yüzyılın en büyük katliamının gerçekleştiği bir ortamda İslam dünyasının sessizliği en büyük sancı olarak gösterildi. Gazze’nin Filistin’in ve Mescid-i Aksa’nın İslam aleminin ortak değeri olduğu belirtilerek oraya yapılan saldırılar her İslam ülkesine yapılmış gibi algılanması gerektiği ifade edildi. Cumhuriyet meydanında toplanan binlerce kişi tüm dünyayı İsrail’e baskı yaparak saldırıları bir an önce durdurmaya davet etti.

Kırıkkaleli vatandaşlar Filistin’e destek yürüyüşüne yürekten katılım sağladılar. Cennet Vatanımız uğruna şehadet şerbeti içen şehitlerimiz ve Filistinli mazlum müslümanlar için  düzenlenen;

“Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet” yürüyüşünde yüzlerce Kırıkkaleli hemşehrimiz hem terörü lanetledi hem de mazlum Filistin halkının yanında olduğunu tüm dünyaya duyurdu.

Şehitlere Rahmet Filistin'e Destek Mitingi

Şehitlere Rahmet Filistin’e Destek Mitingi

Şehitlere Rahmet Filistin'e Destek Mitingi

Şehitlere Rahmet Filistin’e Destek Mitingi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.