Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Şehit aileleri ve vatandaşlar iftarda buluştu

BİNGÖL’ÜN SOLHAN İLÇESİNDEKİ ŞEHİT AİLELERİ VE VATANDAŞLAR, İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

11/04/2022 13:25
A+
A-

Bingöl’ün Solhan ilçesindeki şehit aileleri ve vatandaşlar, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Solhan İlçe Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi, şehit ailelerini ve vatandaşları iftar yemeğinde buluşturdu. Düzenlenen programa, Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, STK temsilcileri ve kurum amirleri eşlik etti. İftarda şehadetinin sene-i devriyesinde Şehit Seyithan Özdemir ve tüm şehitler için mevlid okundu.

Hain terör örgütü tarafından şehit edilen babasın şehadetinin sene-i devriyesinde olduklarını dile getiren Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir, “Mübarek Ramazan ayının bereketinden, feyzinden nasiplenebilmek, birlik ve beraberlik bağlarımızı kuvvetlendirmek ümidi ile şehit yakınlarımızın ve ilçemizin dezavantajlı bireylerinin ailelerinin katıldığı iftar programı düzenledik. Programda müftülük personeli tarafından başta babam olmak üzere tüm şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okundu” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.