Dolar 32,2606
Euro 34,7708
Altın 2.447,12
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 20°C

Şanlıurfa’da yağ stokçularına zabıta baskını

ŞANLIURFA’DA YAĞ STOKÇULARINA ZABITA BASKINI

11/03/2022 11:10
A+
A-

Şanlıurfa’da zabıta ekipleri yaptığı denetimde bazı toptancılarda stok yağ ele geçirdi. Ticaret İl Müdürlüğü ile maliye görevlilerinin de yer aldığı denetimde ele geçirilen yağların zincir marketlere ait olduğu, toptancıların piyasaya sürmek için topladığı belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Tüketici Hakları Zabıta ekipleri, yağ fiyatlarına yapılan zamların ardından stokçuluğun önüne geçmek için başlattığı denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Yerel ve zincir marketlerin ardından Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin denetim adresi bu kez ŞUTİM deki Toptancılar Sitesi oldu. Şanlıurfa Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Tüketici Hakları Zabıta ekipleri Ticaret İl Müdürlüğü ve maliye görevlisinden oluşan ekip sabah saatlerinde ŞUTİM toptancılar sitesinde bulunan iş yerlerini denetledi. Yapılan denetimlerde bazı toptancılarda yağların stoklandığı belirlendi. Toptancıların, A101, BİM ve Migros’a ait olan yağları piyasaya sürmek için topladığı ortaya çıktı.

Stok yapan toptancılar hakkında yasal işlem yapılırken, yağlara el konuldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.