Dolar 32,4023
Euro 34,8100
Altın 2.435,19
BİST 9.983,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Şanlıurfa’da acemi kasaplar hastanelik oldu

ŞANLIURFA’DA KURBAN KESİMİ SIRASINDA VÜCUDUNUN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNİ KESEN ACEMİ KASAPLAR HASTANELERİN YOLUNU TUTTU.

Şanlıurfa’da acemi kasaplar hastanelik oldu
09/07/2022 13:25
A+
A-

Şanlıurfa’da kurban kesimi sırasında vücudunun çeşitli bölgelerini kesen acemi kasaplar hastanelerin yolunu tuttu.

Bayram namazının ardından kurban kesimine başlayan kasap ve vatandaşlar, vücudunun çeşitli bölgelerini keserek yaraladı. Parmak, kol ve bacaklarını kesen acemi kasaplar hastanelerde yoğunluk oluşturdu. Tedavi için acil polikliniğine başvuran vatandaşların kesilen bölgelerine dikiş atıldı. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilleri, acemi kasaplarla doldu. Merkez ve ilçe hastanelerinde öğle saatlerine kadar kendini kesen 153 acemi kasap tedavi için hastaneye başvurdu.

Hastaneye başvuran vatandaşlar acemilikten dolayı ellerini kestiklerini anlatırken vatandaşları kesim esnasında dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kesim sırasında ayağını kesen ve hastanede 15 dikiş atılan kasap Ümit Arslan, “Satır ile kurbanı keserken bacağımı yaraladım. Satır elimden kaçtı, ayağımı yaraladı. 15 dikiş atıldı. Kasabım ama demek ki kasapların da başına gelebiliyor” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.