Dolar 32,5826
Euro 34,6662
Altın 2.527,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Yağmurlu
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Şahinbey’nden Ertuğrul Gazi Mahallesi’ne yeni park

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN YAŞANILABİLİR ALANLARA SAHİP OLMASI İÇİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEYEREK ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ’NE YENİ BİR PARK DAHA YAPIYOR.

13/07/2022 14:45
A+
A-

Şahinbey Belediyesi, vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Ertuğrul Gazi Mahallesi’ne yeni bir park daha yapıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ertuğrul Gazi Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırdı. Ertuğrul Gazi Mahallesi’ne yapılan 18 bin metrekarelik parkta çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları bulunuyor.

“Şahinbey ilçemize 640 tane park yaptık”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak şu ana kadar 640 park yaparak rekor kırıp Türkiye’nin en büyük millet bahçesini yaptık. Gelişen ve yeni kurulan mahallelerimizde de park, yol, kaldırım ve sosyal tesis yapım çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ertuğrul Mahallesi de bizim yeni mahallelerimizden bir tanesi. Buraya da 18 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir parkı kazandırmış olduk. Parkımızın içerisine çocuk oyun alanları, yürüyüş, yolları ve yeşil alanlar yaptık. Özellikle annelerimizin zaman geçirebileceği piknik alanları ve kamelyalar oluşturduk. Böylelikle yeni bir yaşam alanı daha oluşturmuş olduk. Parkımızın şimdiden Şahinbey’imize ve Ertuğrul Gazi Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz”

Ertuğrul Gazi Mahallesi’ne yapılan parktan dolayı oldukça mutlu olan Fatma Doğan isimli vatandaş ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Parkımız çok güzel ve içerisinde birbirinden değişik oyuncaklar bulunuyor. Çocuklarımız bu anlamda parkı çok seviyorlar. Bizler de yürüyüş yollarını ve dinlenme alanlarını kullanıyoruz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptığı hizmetlerden çok memnunuz, kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.