Dolar 32,5892
Euro 34,7871
Altın 2.422,50
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 29°C
Az Bulutlu
Ankara
29°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 25°C

Sağlık Sen’de ŞOK İstifa…

Sağlık Sen’de ŞOK İstifa…
10/11/2022 22:30
A+
A-

Sağlık Sen Hatay Şubesi önceki dönem şube başkanı bugün sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklama ile sendikasındaki tüm görevlerinden ve üyelikten istifa ettiğini duyurdu.

Ayrıca istifa formunu da paylaşan eski başkan Feleytün Fatih Gönç’ün Başka bir sendikaya geçerek sendikacılık hayatına devam edip etmeyeceği, sendika camiası tarafından merakla bekleniyor.

Gönç yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Değerli Arkadaşlarım;
2009 Yılında 7 kişi ile çıktığım ve o dönemde mukaddes olan yolda büyük ustanın “Sahipsiz kalırsa bu öksüz yapı, onu sürdürmeyen çırak utansın” dizelerinden ilham alarak kader birlikteliği yaptığım arkadaşlarımla birlikte çok yol katettik. Sağlık-Sen’i Hatay gibi kozmopolit bir şehirde 4300 üye sayısına kadar taşıdık.
Bir çığ misali, gün geçtikçe büyüdük, büyüdükçe güçlendik. Çalışan hakları adına daima dimdik durduk ve her zaman çalışanlarımızın yanında olduk.
Ben, vakti zamanında akitleştiklerim için üzerime düşeni fazlasıyla yaptım..

2019 yılında ki Genel Merkezimizin Olağan Genel Kurulundan itibaren kayıtsız ve şartsız Genel Merkezimizin yılmaz savunucusu oldum. Maalesef insanlar düzlüğe çıkınca sizinle aştıkları yokuşları unuturlarmış..

Dolayısıyla yaşanan birtakım gelişmeler beni bir dönüm noktasına getirmiştir. Bugün nice emeklerim ve tırnaklarımla kazıyarak edindiğim tecrübelerin beraberinde veda ediyorum. Yoldaşını yolda bırakan, suçu yolda bulmasın…
3 Dönem bilfiil üstlendiğim Şube Başkanlığı görevimde bugüne kadar beni yalnız bırakmayan değerli aileme, yol arkadaşlarıma ve genel merkez çalışanlarına teşekkür ederim. Gördüğüm lüzum üzerine Sağlık-Sen Genel Merkez Denetleme Kurulundaki Görevimden, Üst Kurul Delegeliğimden ve Sağlık-Sen üyeliğimden istifa ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygıyla arz olunur.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.