Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

Prof Dr. Altunbaş’dan dijital marka iletişimi konferansı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ REKLAMCILIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HÜSEYİN ALTUNBAŞ TARAFINDANGAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ (GAÜN) EĞİTİM FAKÜLTESİ KONFERANS SALONU’NDA DİJİTAL MARKA İLETİŞİMİ KONFERANSI VERİLDİ.

16/12/2021 16:55
A+
A-

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş tarafındanGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda Dijital Marka İletişimi Konferansı verildi.

GAÜN Medya ve İletişim Topluluğu tarafından gerçekleştirilen konferansta İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş, dijital iletişim üzerine çalışmalar yaptığını belirtti.

“Dünya ile rekabet etmek için daha çok proje üretilmesi, daha çok patent alınması gerektiğini belirten Prof. Dr. Altunbaş, “Akademisyenlerin bu tür projelerle öğrencilerimizi işin içine dahil ederek projeler üretmesi gerekiyor. Gaziantep’te olmayı ve bu farkındalığı birbirimize aşılamayı çok önemsiyorum. Gaziantep çok önemli bir şehir. Potansiyel olarak Konya, Gaziantep, Kayseri; Anadolu’da bu üç şehrin bambaşka bir düzlemde öncü olabileceklerini düşünüyorum. Gaziantep Üniversitesi’nin de bu anlamda çok ciddi bir potansiyeli var” dedi.

“Gençlerimize cesaret vermeliyiz”

Üniversitelerin insanın gelişiminde çok önemli bir noktada olduğunu aktaran Prof. Dr. Altunbaş konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Pandemi ile birlikte dünya aslında var olan iletişim adına doğru olan şeylerin farkındalığını artırdı. Daha iyi iletişim kurarsak daha çok marka yaratabiliriz. O yüzden çocuklarımızı, gençlerimizi bu farkındalık içerisine almalıyız. Akademisyenler olarak çocuklara cesaret vermemiz gerekiyor. Bu çağda artık sadece bir konuyu dikte etmek, tahtaya yazarak öğretmek değil onlara o iştahı, cesareti, özgürlük alanını o vizyonu işaret ettiğimiz takdirde şehirlerimiz de bambaşka bir boyuta gelecek ve ülkemizin katma değerleri artmış olacaktır.Gaziantep Üniversitesi Yönetimine ve bu organizasyonu düzenleyen, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.