Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Piknik alanlarında atlı devriye dönemi

MALATYA’DA ATLI JANDARMA TİMİ, TARİHİ, TURİSTİK VE HALKIN YOĞUN OLARAK BULUNDUĞU PARK, PİKNİK ALANLARI VE MESİRE YERLERİNDE GÖREV YAPMAYA BAŞLADI.

03/07/2022 16:35
A+
A-

Malatya’da Atlı Jandarma Timi, tarihi, turistik ve halkın yoğun olarak bulunduğu park, piknik alanları ve mesire yerlerinde görev yapmaya başladı.

Tarihi ve kültürel mekanları ile yüzyıllarca tarihe ışık tutan Malatya da güvenlik Atlı jandarma timleri tarafından sağlanıyor.

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı tarafından 19 Temmuz 2022 tarihine kadar geçici olarak Malatya İl Jandarma Komutanlığı emrine görevlendirilen, 3 Astsubay binici, 3 seyis, 3 at Atlı Jandarma Timi göreve başladı.

Atlı Jandarma Timi, özellikle tarihi, turistik ve halkın yoğun olarak bulunduğu park, piknik alanları ve mesire yerlerinde görev yapıyor. Bu çerçevede bugünkü görevine başlayan Atlı Jandarma Timi Orduzu Pınarbaşı Mesire alnında piknik yapanları ateş yakmamaları, çevre ve doğayla ilgili suç oluşturabilecek davranışlarda bulunmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kentte 19 gün süreyle 14 ayrı noktada görev yapacak olan Atlı jandarma timleri şehrin çeşitli tarihî ve turistik noktalarında gün boyu devriyelerini sürdürürken, uygulamanın kolluk kuvvetleri ile halk arasında iki yönlü iletişimi kolaylaştırması bekleniyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.