Dolar 32,5556
Euro 34,8951
Altın 2.430,18
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 24°C

Padişah resimleri ziyaretçilerden beğeni topluyor

36 PADİŞAH’IN RESİMLERİ ZİYARETÇİLERDEN BEĞENİ TOPLUYOR

09/04/2022 10:45
A+
A-

Gaziantep Özaslan Sergi Salonunda bulunan 36 Osmanlı padişahı ve birçok ünlünün resimleri ziyaretçilerden beğeni topluyor.

Gaziantep Özaslan Sergi Salonu’nda bulunan birçok antika eşyanın yanı sıra padişah ve tarihe damga vurmuş birçok liderin resimleri ziyaretçilerine görsel zenginlik sunuyor. Özellikle 36 Osmanlı Padişah’ın resimleri ziyaretçilerden beğeni topluyor.

“Büyük emek var”

Resimleri Muzlum Yılmaz isimli bir ressamın çizdiğini söyleyen Özaslan Sergi Salonu sahibi Hanifi Özaslan, “Gaziantep’te Mazlum Yılmaz isimli bir ressamımız vardı. Şuan Alanya’da yaşıyor. Bu resimlerin hepsini Mazlum Yılmaz yaptı. Mazlum aslında Gaziantep’te 10 binlerce tablosu vardır ama çoğu insan tanımıyor. 36 padişah ve bu resimler için arkadaşımız burada 2 yıl boyunca çalışma yaptı” dedi.

“Resimleri çok beğendim”

Sergi Salonunu ziyaret eden Resim Öğretmeni İdris Özcan ise “Sergi salonunu gezerken resimler dikkatimi çekti. Gerçekten resimler çok güzel büyük emek harcanmış. Renkler canlı ve salonun her tarafı resimlerle doludur. Hem büyük hem de küçük ebatlarda yağlı boya ile yapılmış çok beğendim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.