Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Ordu’da yer gök kırmızı beyaz

Ordu’da yer gök kırmızı beyaz
28/10/2023 14:32
A+
A-

Ordu’da yer gök kırmızı beyaz

ORDU – BHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. Cumhuriyet coşkusunun yaşanacağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anılacağı etkinlikler öncesinde kentin dört bir yanı Türk bayraklarıyla donatıldı. Geçtiğimiz hafta boyunca ekipler, kentin en yoğun olduğu cadde, sokak ve bulvarları ay yıldızlı al bayraklarla süsledi.

Başkan Hilmi Güler, sosyal medyadan açıklama yaptı

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü kutlamaları için hazırlıkların il genelinde devam ettiğinin altını çizen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Başkan Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın en onurlu, en cesur ve vatan sevgisi en yüksek necip milletimizin her bir ferdini, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına katılmaya davet ediyorum. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına ithafen yurdumuzun dört bir yanını şanlı bayrağımızla donatalım.

Yer gök bayrak olsun!”

Vatandaşlardan Başkan Güler’e teşekkür

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında yapılan çalışmanın son derece olumlu olduğunun altını çizen vatandaşlar, Büyükşehir’e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Vatandaşlar, yaptıkları açıklamalarda şunları söylediler:

“Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyoruz. Bayrağımız her zaman bizim hassas noktamız olmuştur. Başkanımız da Türk bayrağına verdiği değeri her zaman göstermiştir. Cumhuriyet ruhunu yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Nice yüzyıllar bizim olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.