Dolar 32,3835
Euro 34,7992
Altın 2.442,51
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Murat’ın hayali gerçekleşti

Murat’ın hayali gerçekleşti
14/04/2024 07:46
A+
A-

Evde eğitim gören 11 yaşındaki Murat Dağdeviren yarıyıl karnesini evine getiren Kırşehir Valisi H. Mete Buhara’dan bir istekte bulunmuştu. İsteği ise Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile tanışmaktı. Vali Buhara, Murat’ın hayalini gerçekleştirdi…

featured


VALİ KARNESİNİ EVE GETİRMİŞTİ

Murat Dağdeviren için yarıyıl karnesi günü beklenmedik bir sürprizle sonuçlanmıştı. Kırşehir Valisi H. Mete Buhara ve İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülsen’in ev ziyareti sırasında, genç Galatasaray taraftarı, futbol hayranlığını bir adım ileri taşıyarak, Mauro Icardi ile tanışma arzusunu dile getirmişti. Vali Buhara ise genç Murat’a destek sözü vermişti.


HAYALİ GERÇEK OLDU

Kırşehir Valisi’nin girişimleri sonucu, Murat’ın hayali gerçeğe dönüştü. Ankara’da oynanan Ankaragücü-Galatasaray maçı öncesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen’in eşliğinde, Murat hayranı olduğu Mauro Icardi ve Galatasaray’ın diğer futbolcularıyla buluştu. Bu buluşma, Murat için unutulmaz bir an ve en mutlu günlerden biri oldu.


VALİ AMCAYA TEŞEKKÜR

Bu özel buluşma sonrasında, Murat’ın mutluluğu ve minnettarlığı, Vali H. Mete Buhara’ya yönelik teşekkür mesajıyla taçlandı. Murat, kendisi için gerçekleştirilen bu hayalin öneminin altını çizerek, bu özel anı mümkün kılan herkese duyduğu derin şükranı ifade etti. Vali H. Mete Buhara’nın bu anlamlı jesti, sadece Murat ve ailesi tarafından değil, eğitim camiası ve toplumun geniş kesimleri tarafından da takdirle karşılandı.

Vali Buhara, Murat’ın hayalini gerçekleştirdi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.