Dolar 32,3944
Euro 34,8013
Altın 2.439,42
BİST 10.006,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Montella: Bütün hedeflere ulaşmaya çalışacağız

Montella: Bütün hedeflere ulaşmaya çalışacağız
16/10/2023 10:35
A+
A-

Montella: Bütün hedeflere ulaşmaya çalışacağız

BHA SPOR SERVİSİ

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında A Milli Futbol Takımı, Letonya’yı konuk etti. Ay yıldızlılar rakibini 4-0 mağlup etti ve EURO 2024’e katılmayı garantiledi. Maçın ardından A Milli Takım’ın teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Oyuncularının performansından mutlu olduğunu söyleyen Vincenzo Montella, “Benim için çok güzel bir gün, çok mutluyum. Maçla alakalı da geliştirmemiz gereken bazı noktalar var, Onları fark ettim. Onların üzerinde duracağız ve çalışacağız. Hazırlıklı bir şekilde istediğimiz bütün hedeflere ulaşmaya çalışacağız” dedi.

“İlk hedefimiz bizim Almanya’ya ulaşmaktı”

Montella, EURO 2024’de milli takımının muhtemel rakipleri ile ilgili ise şunları söyledi:

“Bu konuda herhangi bir hesap yapmamıştım. Çünkü ilk hedefimiz bizim Almanya’ya ulaşmaktı. Sonrasında tabii ki de iştahımız da artacak. Çünkü birincilik için de oynayabiliriz.”

“Bugün de direkt sahanın kenarındayken yaşadığımda gerçekten inanılmazdı”

İtalyan teknik maçtaki atmosfer ile ilgili ise şu şekilde konuştu:

“Taraftarımıza canı gönülden tebrik ve teşekkür etmek istiyorum. Çünkü baktığınızda zaman zaman maçta biraz zorlandığımızda bile sahada bir nebze 12. adam görevini yerine getirdiler. Ben eskiden birkaç kere tanıklık etme fırsatım olmuştu. Bugün de direkt sahanın kenarındayken yaşadığımda gerçekten inanılmazdı. O yüzden çok teşekkür etmek istiyorum.”

“Daha iyisini yapabileceğimizi de biliyoruz”

Öne geçtikten sonra oyunun belli bölümlerinde baskı yediklerini aktaran Montella, “1-0’dan sonra ritmi biraz düşürdük ve geriye çekildik. Onu geliştirebiliriz. Çünkü daha iyisini yapabileceğimizi de biliyoruz. O yüzden bunun üzerinde de duracağımız kesin” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.