Dolar 32,5865
Euro 35,0314
Altın 2.459,43
BİST 9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Moda tasarımcısı Köroğlu, hem defile yapacak, hem de ödül alacak

ÜNLÜ MODA TASARIMCISI EMRULLAH KÖROĞLU, ÖZEL OLARAK TASARLADIĞI BİRBİRİNDEN ŞIK YAZ KOLEKSİYONUYLA DİDEM TASLAN, AYSEL NİZAM, BENSU GÜRSES, GİBİ BİRBİRİNDEN GÜZEL VE DENEYİMLİ MANKENLERİN PODYUMDA BOY GÖSTERECEĞİ ‘ALTIN MELEK ÖDÜL’ TÖRENİNDE GLAMOUR VAV MARKASIYLA HEM GÜZEL BİR DEFİLEYE İMZA ATACAK, HEM DE ‘YILIN EN BAŞARILI MODA TASARIMCISI’ ÖDÜLÜNÜ ALACAK.

Moda tasarımcısı Köroğlu, hem defile yapacak, hem de ödül alacak
30/06/2022 10:05
A+
A-

Ünlü moda tasarımcısı Emrullah Köroğlu, özel olarak tasarladığı birbirinden şık yaz koleksiyonuyla Didem Taslan, Aysel Nizam, Bensu Gürses, gibi birbirinden güzel ve deneyimli mankenlerin podyumda boy göstereceği ’Altın Melek Ödül’ töreninde Glamour Vav markasıyla hem güzel bir defileye imza atacak, hem de ’Yılın En Başarılı Moda Tasarımcısı’ ödülünü alacak.

Son zamanlarda yaptığı birbirinden başarılı modellerle moda dünyasının en çok aranan ismi haline gelen ünlü moda tasarımcısı Emrullah Köroğlu, yaz koleksiyonuyla Altın Melek Ödül töreninde moda rüzgarı estirecek.

Modaya yön veren isimlerin başından gelen Emrullah Köroğlu, Türkiye’de bir marka haline gelen Altın Melek Ödül töreninde moda severlere muhteşem bir gece yaşatacak. Moda severlerin adeta büyüleneceği büyük defilede başarılı moda tasarımcısı Köroğlu, moda dünyası ile ilgili açıklamalar yaptı. Haute Couture ile kadınların kendilerini özel hissettiğini belirten Köroğlu, “Glamour Vav markasıyla çok şık ve kaliteli giysiler ürettim ve çok iyi bir konum elde etmeyi ve ayrıca dünyanın her yerinden moda severleri etkilemeyi başardım. Bütün bunları kalite, iyi desenler, güzel tasarımlara ve elbette ki çok çalışmama borçluyum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.