Dolar 32,3595
Euro 34,6728
Altın 2.394,94
BİST 10.158,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Milletvekili Kaan Koç: “Ardahan’ın iktidara ihtiyacı var”

Milletvekili Kaan Koç: “Ardahan’ın iktidara ihtiyacı var”
20/12/2023 06:37
A+
A-

Milletvekili Kaan Koç: “Ardahan’ın iktidara ihtiyacı var”

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan Gazeteciler ve Foto Muhabirleri Cemiyeti Başkanı Gazeteci Özkan Karakaya, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’u, Mahalli Seçimler öncesi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de ziyaret etti. Koç, Ardahan’ın iktidara ihtiyacı olduğunu beirtti.

Ziyarette özel konuların yanı sıra, siyaset, yerel seçimler, Belediye Başkan aday adayları, Ardahan gündemi ve çalışmalarıyla ilgili KGK Ardahan İl temsilcisi Özkan Karakaya’ya değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Kaan Koç,  Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel’i görevden almadıklarını, Şenel’in kendi isteğiyle Ankara’ya gelmek istediğini, bu konuda Bakan ve kendisinin Şenel’in Ardahan’da ısrarla kalmasını istediklerini söyledi.

Milletvekili Koç, kamuoyunda Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel’i görevden alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirtti.

 

“BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI BELİRLEMEK İÇİN SÜREÇ İŞLİYOR”

Ardahan Merkez, 5 ilçe ve Köprülü Beldesinde seçimi kazanmak için kapı kapı çalışacaklarını belirten Milletvekili Kaan Koç, “Genel Merkezin saha çalışması ve kamuoyu anketleri sonucunda belirlenecek adaylarla il ve ilçe teşkilatlarımızla aday kim olursa olsun Ardahan ve ilçelerini iktidarla buluşturacağız. Tüm aday adayı arkadaşlarımız bizim için değerdir ve partimizin birer neferidir. Süreç işliyor, Genel Merkez kazanacak adayla yola çıkacak” dedi.

 

POSOF YENİ YILDA DOĞALGAZLA ISINACAK

Ardahan için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan Milletvekili Kaan Koç, “Yeni yılda Posof ilçemiz doğalgazla ısınacak, 15 gün içerisinde Posof’a doğalgaz verilecek. Hanak ve Damal’a doğalgazın verilmesi için EPDK lisansı Resmi Gazete de yayınladı. Çıldır’da doğalgaz boru hatları çalışmaları sürüyor, Göle ilçemiz gibi depolama sistemiyle önümüzdeki yaz Çıldır’a doğalgaz verilecek. Çıldır Gölü iskelesinin ihalesini yapıyoruz. Projesini tamamladık ilkbaharla birlikte tekneyi kullanacağız. Çıldır Tır Parkı’nın açılışını önümüzde ki günlerde yapacağız. Posof Tır Parkı’nın inşaatı ise sürüyor. Göle Küçük Sanayi Sitesinin temelini ise inşaat sezonu başlar başlamaz atacağız” ifadesini kullandı.

Ardahan’ı gururlandıran, şehrin tanıtım ve reklam yüzü olan Serhat Ardahanspor’un yakaladığı başarı nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili Kaan Koç, Gençlik Spor Bakanı ve Spor Toto Teşkilat Başkanıyla TBMM Genel kurulunda görüştü.

 

KOÇ: SERHAT ARDAHANSPOR İÇİN MÜJDE VERDİ

Göle’de ihalesi yapılan KYK Öğrenci yurdu için Gençlik Spor Bakanı Dr. Osman Aşık Bak’a teşekkür eden Milletvekili Koç, Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk’le de Serhat Ardahanspor’a yapılacak nakdi destekle ilgili süreci konuştu. Serhat Ardahanspor için güzel haberlerinin olduğunu, Iğdırspor Başkanı Milletvekili Cantürk Alagöz’le Cuma günü görüşeceğini ve her zaman desteğinin süreceğini müjdeleyen Koç, tüm iş insanlarını kulübe destek olmaya davet etti.

 

ARDAHAN’A YENİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK

Kör noktaya yapılan Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin bulunduğu alanı Organize Hayvancılık Bölgesi yapacaklarını belirten Milletvekili Kaan Koç, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile yeni OSB alanı için sözleşme imzaladıklarını ve onay aldıklarını söyledi.

Ardahan için hayati önem taşıyan, ticaretin gelişmesi, yatırım alanlarının oluşması, göçün tersine dönmesi ve istihdamın arttırılması için en büyük projelerinin yeni Organize Sanayi Bölgesi olduğunu aktaran Milletvekili Kaan Koç, Yeni OSB alanının kurulması için STK ve halkın katılımıyla ortak görüş alınarak çalıştay düzenleyeceklerini ve karar alacaklarını sözlerine ekledi.

Vali Hayrettin Çiçek’in çalışmalarını ve gayretlerini takdir ettiğini dile getiren Milletvekili Kaan Koç, kamu kurum amirlerinin de aynı tempoda devam etmesini istedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.