Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısına Diyarbakır’dan destek

MHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MEHMET TEYAR KARARKOÇ, DİYARBAKIR’DAN DEVLET BAHÇELİ’NİN ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALMAYARAK, “GENEL BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİNİN ÇAĞRISINA DİYARBAKIR’DAN SES VERMEK VE BU KUTLU ÇAĞRIYA DİYARBAKIR’DAN SONSUZ DESTEK OLDUĞUMU AÇIK YÜREKLİLİKLE İFADE EDİYORUM” DEDİ.

27/07/2022 13:40
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu ‘Çağrım sana, kulak ver’ çağrısına Diyarbakır’dan destek geldi.

MHP Diyarbakır milletvekili aday adayı Mehmet Teyar Kararkoç, Diyarbakır’dan Devlet Bahçeli’nin çağrısına kayıtsız kalmayarak, “Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin çağrısına Diyarbakır’dan ses vermek ve bu kutlu çağrıya Diyarbakır’dan sonsuz destek olduğumu açık yüreklilikle ifade ediyorum” dedi.

Geçmiş dönemde MHP Diyarbakır il başkanlığı yapmış ve her seçimde partisinin emrinde olduğu için milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Teyar Karakoç, Devlet Bahçeli’nin çağrısına Diyarbakır’dan yanıt verdi. Karakoç, “MHP Genel Başkanı Liderimiz Devlet Bahçeli’nin haçlı zihniyetlilerden ve karanlık odaklardan çok daha fazla biz Diyarbakır’lıları sevdiğini biliyoruz. Biz Diyarbakır olarak çok sevildiğimizden asla şüphe duymuyoruz. Cumhur ittifakının başarılı ve kararlı bir şekilde 2023 hedeflerine emin adımlarla ulaşması ve Ankara merkezli uygulanan milli politikaların adım adım sürdürülmesi Türk milletinin yarına olacağı inancıyla önümüzdeki milletvekiliği seçimlerinde Diyarbakır’da resmi süreç başladığında büyük Türk milletinin bir ferdi olarak Milliyetçi Hareket Partisin’den Diyarbakır milletvekili aday adayı müracaatında bulunacağım. İmkanlarım ve tüm olanaklarımla, aday gösterilsem, gösterilmesem, sıralamaya bakmaksızın liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde Cumhur ittifakının başarısı için tüm gücümle Diyarbakır’in her köşesine ulaşma gayreti içinde olacağım” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.