Dolar 32,3780
Euro 34,7386
Altın 2.435,18
BİST 10.054,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Malatya’da çekilen korku filmi vizyona girdi

TAMAMI MALATYA’DA ÇEKİLEN VE MALATYALI OYUNCULARIN ROL ALDIĞI KORKU FİLMİ ZİR-CİN, MALATYA PARK’TA DÜZENLENEN GALA İLE VİZYONA GİRDİ.

01/07/2022 18:15
A+
A-

Tamamı Malatya’da çekilen ve Malatyalı oyuncuların rol aldığı korku filmi Zir-Cin, Malatya Park’ta düzenlenen gala ile vizyona girdi.

2020 yılında vizyona girmeye hazırlanan ancak pandemi dolayısıyla ertelenen korku filmi Zir-Cin, bugün vizyona girerek sinemaseverlerle buluştu. Yönetmenliğini Emre Pala’nın yaptığı filmde Defne Çoban, Mohamad Ahmad, Aleyna Sude Kahraman, Ogan Şenyolcu, Ömer Konakçı ve Mehmet Aydoğmuş rol aldı.

İstanbul’dan Malatya’ya haber için gelen genç bir kadın gazetecinin başından geçen korku dolu hikayeyi konu alan filmin galası ise oyuncu ve yapım ekibinin katılımı ile Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yapıldı.

Bugün itibariyle AVM’de bulunan sinema salonunda gösterime giren film öncesi düzenlenen gala da oyuncular basın mensuplarına film hakkında açıklamalarda bulundular.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.