Dolar 32,3665
Euro 34,7945
Altın 2.394,36
BİST 10.255,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kozmetik sektöründe yerli ve milli markamız; Agarta Bitkisel Kozmetik

Kozmetik sektöründe yerli ve milli markamız; Agarta Bitkisel Kozmetik
30/11/2023 13:43
A+
A-

-Kozmetik sektöründe yerli ve milli markamız: Agarta Bitkisel Kozmetik

-Doğal ürünleri ile yerli üretim yapan Türk markası

-Sağlıklı ürünler sunan Agarta Kozmetik, ülke ekonomisine katkı sağlıyor

Bir ülkenin ekonomisini güçlendirmek, yerel üretimi teşvik etmek, istihdamı artırmak ve ülkenin bağımsızlığını sağlamak için önemli bir faktör olan yerli ve milli ürünlere destek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Agarta Kozmetik, ülkemize hem kozmetik alanında sağlıklı ürünler sunuyor, hem de birlik ve beraberliği sağlayarak ülke ekonomisine destek oluyor.

“YERLİ MARKALAR DESTEKLENMELİ”

Yerli markaların desteklenmesini isteyen Agarta Bitkisel Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yalçın, ülkede bu bilincin oluşmasıyla hem ekonomik hem de sosyal açıdan çeşitli faydalar sağlanacağını kaydetti. Yerel markaların genellikle yerel tüketiciler arasında daha fazla güvenilirlik ve bağlılık oluşturabileceğini vurgulayan Yalçın, yerli ürünlerin kalitesine duyulan güven, tüketicilerin bu markalara sadık olmalarına neden olacağını söyledi.

“YEREL MARKALARIN BÜYÜMESİ EKONOMİYE KATKI SAĞLAR”

Yerli markaların büyümesinin yerel ekonomiye doğrudan katkıda bulunacağına işaret eden Yalçın, şöyle konuştu:

“Bu, yerel işletmelerin büyümesine ve istihdamın artmasına yol açabilir. Yerli markaların büyümesi, işletmelerin genişlemesi ve yeni iş imkanlarının yaratılması anlamına gelir. Bu, istihdamı artırabilir ve işsizlikle mücadelede önemli bir rol oynayabilir. Yerli markalar, yerel şirketleri teknolojik gelişim ve yenilik konusunda teşvik edebilir. Bu, ülkenin rekabet gücünü artırabilir. Yerli markaların tercih edilmesi, ülkenin dış ticaret dengesini iyileştirebilir. Yerel ürünlerin satışının artması, dışa bağımlılığı azaltabilir. Yerli markalar, bir ülkenin kültürel ve sosyal kimliğini yansıtabilir. Bu markalar, yerel değerleri, gelenekleri ve kültürel öğeleri vurgulayabilir”

“HALKIMIZIN GÜVENİNİ KAZANMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Yerli markaların genellikle çevresel ve sosyal sürdürülebilirlik konularında daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Yalçın, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yerel kaynaklara dayalı üretim, uzun taşıma mesafelerini azaltabilir ve çevresel etkileri en aza indirebilir. Vergi avantajları, finansal destek ve altyapı imkanları gibi teşvikler, yerli markaların rekabet güçlerini artırabilmektedir. Birçok ülkede, yerli markaların büyümesini teşvik etmek amacıyla hükümetler çeşitli teşvikler ve destek programları sunar. Bu da halkımıza hem istihdam sağlar hem de üretim kapasitemizi artırmamıza ve ulaşılabilir ve uygun fiyatlı ürünler üretmemize destek olur. Bu avantajlar, yerli markaların sadece kendi ülkelerinde değil, aynı zamanda uluslararası pazarlarda da rekabet edebilir hale gelmelerine yardımcı olabilir. Bunun için Agarta Kozmetik olarak üretimini yaptığımız ürünlerimizin ilk önce halkımızın güvenini ve beğenisini kazanmak için çalışanlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz”

AGARTA KOZMETİK ÜRÜNLERİ NELER?

Ürün yelpazesi diş macunu,şampuan,cilt bakım kremleri,sabun,duş jelleri ve kolonyadan oluşur. Bitkisel kozmetik, kozmetik ürünlerin üretiminde doğal bitkisel bileşenlerin kullanıldığı ürünleri ifade eder. Bu tür kozmetik ürünler, genellikle sentetik kimyasallar yerine bitkisel özler, yağlar, ekstreler, ve diğer doğal malzemeler içerir. Doğal kişisel bakım ürünleri kullanmanın  sağlık açısından önemli olduğunun farkında olan Agarta Kozmetik kimyasal maruziyetinin azalması ve halkın sağlığını korumakta kararlıdır.

ÇEVRE DOSTU ÜRETİM

Agarta Kozmetik ürünleri çevre dostu üretim yöntemleri ile üretilmektedir. Vegan ve hayvan testi yapılmayan ürünlerdir. Doğal kişisel bakım ürünleri genellikle sentetik parfüm ve koku maddeleri yerine bitkisel özler ve yağlar içerir. Bu, daha doğal ve hafif kokular sağlayabilir. Doğal içerikli komzetik ürünler sentetik renklendiriciler, parabenler, sülfatlar ve diğer kimyasal katkı maddeleri içermez. Agarta Kozmetik markasının ürünleri florür içermeyen diş macunları, bitkisel şampuanları ve cilt bakım ürünlerine www.agartakozmetik.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.