Dolar 32,2565
Euro 34,6856
Altın 2.401,53
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 18°C
Cts 14°C
Paz 17°C

Kolay Kolay Yenilecek Bir Takım Değiliz

Kolay Kolay Yenilecek Bir Takım Değiliz
03/09/2023 09:07
A+
A-

Sinan Kaloğlu: Kolay Kolay Yenilecek Bir Takım Değiliz

Tahsin KEMER / ANKARA

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Gençlerbirliği konuk ettiği Bodrumspor’u 36. dakikada Yatabare’nin penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti. Galibiyetin ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu basın toplantısında maçı, yeni transferleri ve Bodrumspor karşısında iyi bir performans gösteren kaleci Ertuğrul’u değerlendirdi.

Sözlerine Bodrumspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirerek başlayan Sinan Kaloğlu, “Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum. Güzel bir puan oldu güzel bir galibiyet oldu. Ligin ilk üç haftasında zorlu takımlara karşı oynadık Bodrumspor geçen yılın finalisti ve üstüne takviye yapmış bir takımdı. Zor bir maçtı ama gülen taraf biz olduk olmalıydık ve olduk. İki haftadır orta sahamızda oynayan etkili oyuncularımız maçın ilk yarısında oyundan çıkmış oldu. Bu durum bizim için bir dezavantaj yarattı. Oyuncularımızın bazıları kampa katılmadı bazıları da maçlar başlarken geldi. O yüzden hem onları korumak istiyoruz hem de maç kondisyonlarını kazanmalarını istiyoruz. O yüzden bizim için bu sonuçlar çok iyi milli takım arasından sonra fiziksel olarak çok daha iyi bir yere geleceğiz. Şu anda kaybetmeyen bir takımız, zor bir takımız, iyi savunma yapıp, iyi hücuma çıkan bir takımız. Bugün ikinci, üçüncü pozisyonlarda golü bulabilseydik maç daha rahat geçebilirdi diye düşünüyorum. Ama sonuçta ilk haftalar her zaman zordur ve bizim için üç puan önemliydi” dedi.

“A Milli Takım’ın Kalesine Aday Olabilecek Bir Kaleci”

BHA Spor Müdürü Tahsin Kemer’in geçen sezon ligin ilk yarısında 7 puan toplayan Gençlerbirliği’nin bu sezon 3 maçta 7 puana ulaşması ve kaleci Ertuğrul’un maçtaki performansı ile ilgili sorusuna Kaloğlu, “Geçen sezon transfer tahtasının kapalı olması ve takımın genç oyunculardan kurulu olması etkiledi. Bu sene daha farklı savunmada ve hücumda birlikte oynayan, oyununu gereklerini yapan bir Gençlerbirliği var. Her şeyden önemlisi mücadele eden bir Gençlerbirliği var. O yüzden kolay kolay yenilecek bir takım değiliz. İnşallah daha iyi olacağız. Ertuğrul’a gelirsek Ertuğrul’un gelmesini de ben istedim. Çok gelecek vadeden A Milli Takım’ın kalesine aday olabilecek bir kaleci, Hem Ertuğrul hem Orkun, Atalay, Ebrar olsun dört tane harika kaleciye sahibiz. Her geçen gün daha iyi olarak en önemlisi de genç oyuncuların üstüne koyarak gitmesi beni çok mutlu ediyor. Benim onlara olan güvenimi sarsmıyorlar ve iyide gidiyorlar, inşallah da daha iyi yerlere de giderler diye düşünüyorum” yanıtını verdi.

“Mansur Yavaş’ta Sağ Olsun Bize Çok Destek Olmaya Başladı”

Kulübün ekonomik problemler içinde olsa da Başkan Niyazi Aktaş’ın bu sorunu çaba harcadığını ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın desteklerinin olduğunu belirten Kaloğlu, “Kulübümüzün içinde olduğu ekonomik problemler var. Başkanımız Niyazi Bey çok uğraşıyor, ama biraz yalnız kaldı. Ben bunu her seferinde söylüyorum. Ama şimdi belediye başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ta sağ olsun bize çok destek olmaya başladı. Kendisine de teşekkür ediyorum. Yiğit ve Melih’le alakalı da genç ve yetenekli oyuncular onlarda da istediğim oyunculardı, çok şey bekliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.