Dolar 32,3709
Euro 35,0353
Altın 2.325,61
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Karlıova’da duyarlı bir esnaf, donmak üzere olan kediye sahip çıktı

BİNGÖL’ÜN KARLIOVA İLÇESİNDE KARLAR İÇİNDE DONMAK ÜZERE OLAN BİR KEDİYE, DUYARLI BİR ESNAF SAHİP ÇIKTI

14/01/2022 11:30
A+
A-

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde karlar içinde donmak üzere olan bir kediye, duyarlı bir esnaf sahip çıktı.

Karlıova ilçesinde günlerdir etkisini sürdüren kar yağışı, insanlar kadar sokakta yaşayan diğer canlıların da hayatını zorlaştırıyor. İlçede kuaför olan Muhammet Dilsiz, yol kenarında karların içinde donmak üzere bir kediyi fark etti. Kediyi alıp işletmesine götüren sonra veteriner çağıran Dilsiz, aşısını yaptırdıktan sonra ona kutudan bir yuva yaparak elektrikli sobanın önünde ısınmasını sağladı.

Bütün insanlardan bu kış aylarında benzer duyarlılığı beklediğini dile getiren Dilsiz, “Yolda karların içinde gördük, bayağı bir üşümüştü. Biz de elimizden geldiğince getirip yıkadık, temizledik, veterinerde iğnesini yaptırdık. Biz bütün insanlardan bu duyarlılığı bekliyoruz. Herkes hayvanlara sahip çıkarsa daha iyi olur. Bu hayvanın kimseye zarar vereceğini düşünmüyorum. İnsanlık adına herkes duyarlı olursa seviniriz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.