Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Karaköprü’de üst yapı ve yol açma çalışması devam ediyor

KARAKÖPRÜ’DE ÜST YAPI VE YOL AÇMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

04/04/2022 12:10
A+
A-

Karaköprü Belediyesi ilçede yol sıkıntısı yaşanmaması için üst yapı çalışmaları çerçevesinde yeni yol açma mesaisini aralıksız sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçede yol ağını genişletmek amacıyla yürüttüğü üst yapı çalışmaları ile ilçeye yeni yol kazandırma mesaisi sürüyor.

Doğukent Mahallesinde yeni yapıların olduğu bölgede ihtiyaç nedeniyle yeni yol açma çalışmaları yapılırken, açılan yollarda alt yapı çalışmalarının ardından kilitli parke döşemesi gerçekleştirilecek. Bunun yanında üst yapı çalışmaları çerçevesinde olmuş asfalt yollarda ekipler onarım çalışması yaparak yollardaki sıkıntıyı giderirken, yaya güvenliği için kaldırım olmayan yollarda da yeni kaldırım yapımı çalışması gerçekleştiriliyor.

Baydilli, “Yolları açık ve ferah bir Karaköprü için fen işleri ekiplerimiz ilçemize yeni yollar kazandırıyor, üst yapı çalışmalarıyla yollarımızı yeniliyor. Göreve geldiğimiz günden beri yol konusuna önem verdik ve her dönemde yol açma çalışmalarımıza ara vermedik. Bundan sonra da sürekli büyüyen ve ihtiyaç doğan Seyrantepe, Batıkent, Doğukent ve Mehmetçik gibi mahallelerimiz ile diğer mahallelerimizde çalışmalarımızı tempo kaybetmeden sürdüreceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.