Dolar 32,5885
Euro 34,7950
Altın 2.509,96
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

Kalkancı Hemşireler Gününü Kutladı

Kalkancı Hemşireler Gününü Kutladı
12/05/2022 15:39
A+
A-

Ülkem İş Konfederasyonuna  bağlı Öz Sağlık Sen Elazığ İl Başkanı Eyüp Kalkancı Hemşireler gününü kutladı.

Kalkancı yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Hemşireler; bireyin, ailenin ve toplumun Doğumundan ölümüne kadar,sağlığını koruyan, geliştiren ve hastalık halinde iyileştirme hizmeti veren sağlık teşkilatımızın en önemli ögelerinden biridir. Sağlık hizmetlerinin sunumunda görev alan hemşirelerimiz üstlendikleri görev ve sorumluluk anlayışlarıyla kutsal bir mesleği ifa etmektedirler.

Özellikle dünya genelinde yayılan ve ülkemizde de görülen Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında tüm sağlık çalışanlarımız gibi Hemşirelerimiz de bu süreçte Çanakkale ruhu ile görevlerini ifa etmekten geri durmadılar. Tüm fedakarlıkları gösteren hemşirelerimiz bu görevi üstlenirken gerek çocuklarından gerekse ailelerinden ayrı kalmayı dahi göze alarak sağlık hizmeti sunumunda önemli bir sorumluluk üstlendiler.
Büyük bir gayret ve özveri ile mesleğini icra eden hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Gününü ve Hemşireler Haftasını kutlarken, bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.