Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Kadayıfçı Sıtkı Usta ailesinden engelli vatandaşlara tatlı ikramı

DİYARBAKIR’IN TATLIDA MARKA YÜZÜ OLAN KADAYIFÇI SITKI USTA AİLESİ, ENGELLİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK TATLI İKRAMINDA BULUNUP ENGELLİLER HAFTASI’NI KUTLADI.

17/05/2022 12:15
A+
A-

Diyarbakır’ın tatlıda marka yüzü olan Kadayıfçı Sıtkı Usta ailesi, engelli vatandaşlarla bir araya gelerek tatlı ikramında bulunup Engelliler Haftası’nı kutladı.

Diyarbakır’da yaklaşık 41 yıldır hayırsever ‘Dermanbaba’ kimliğiyle bilinen Yılmaz Acu öncülüğünde kadayıfçı Sıtkı Usta ailesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Altınokta Körler Derneği Diyarbakır Şubesinde toplanan görme ve fiziksel engelli vatandaşlarla hasbihal eden Acu ve Sıtkı Usta ailesinden Yusuf Altunbay, vatandaşlara tatlı ikramında bulunarak Sıtkı Usta ailesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Kadayıfçı Sıtkı Usta ailesi adına engelli vatandaşlara tatlı ikram eden Yusuf Altunbay, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası farkındalığı için geldiklerini ifade etti. Altunbay, “Engelli kardeşlerimizin derneğinde onları ziyaret ederek tatlı ikramında bulunduk. Hepimiz birer engelli adayıyız, bunu unutmamalıyız. Bütün vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olması lazım. Engelli vatandaşlarımızın da Engelliler Haftası’nı kutluyoruz. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

Altınokta Körler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Akif Karakaş ise, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olduğunu hatırlattı. Karakaş, “Bunu çeşitli etkinliklerle idrak ediyoruz. İlimizin kadayıf sektörünün güzide temsilcilerinden Sıtkı Usta ailesi karınca kararınca bedensel ve görme engelli üyesi arkadaşlarımıza böyle bir ikramda bulundular. Ben şahsım ve üyelerim adına Sıtkı Usta ailesine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.