Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

İslamî konut projesi geliştirildi

İslamî konut projesi geliştirildi
20/01/2024 19:43
A+
A-

İslamî konut projesi geliştirildi

İş İnsanı Hakkı Kurt’tan Rize’ye İslamî konut projesi yapılacak.İslamî konut ile Rize’yi ihya edecek. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren İş adamı Hakkı Kurt, Alanya’da hayata geçirdiği İslamî konseptli konut projesinin bir yenisini, memleketi Rize’de gerçekleştirecek.

Yaklaşık 35 yıldır Alanya’da yaşayan Rizeli İş adamı Hakkı Kurt, memleket sevdasını farklı bir konseptte hayata geçireceği büyük çaplı bir yatırımla taçlandıracak.

Rize’nin Kalkandere İlçesinde dünyaya gelen ve ilkokulu Rize’de okuduktan sonra tahsiline İstanbul’da devam eden Hakkı Kurt, iş hayatına atıldıktan sonra gittiği Alanya’da 1990 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürüyor.

RİZE SEVDASI

Alanya’da yaşamasına karşın, Türkiye ve özellikle memleketi Rize ile bağını, irtibatını koparmayan İş adamı Kurt, “Her ay Rize’ye gidip geliyorum” diyerek memleket sevdasına vurgu yaptı.

Rizespor’a olan sevgi ve ilgisini de ifade eden Kurt; “Rizespor’u destekliyoruz ve Rize’yi çok seviyoruz. Çaykur Rizespor bu sezon çok iyi devam ediyor. Rizespor’u seviyorum, yöneticileri çok kaliteli. Güzel, inşallah bu başarı devam eder” dedi

ANTALYA VE SPOR

Türkiye’de, özellikle ülkenin en önemli turizm merkezlerinden olan Antalya’da yatırımlar gerçekleştiren Hakkı Kurt, burada Çaykur Rizespor’a Antalyaspor ile Alanyaspor deplasmanlarında desteğini esirgemiyor.

SADECE ANTALYA’DA DEĞİL

Ülkenin bir çok büyük şehrinde yatırımlar yapan İş adamı Kurt; “Sadece Alanya’da değil, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerde de inşaat projeleri gerçekleştiriyoruz.” dedi

İSLAMÎ KONSEPT

Özellikle son dönemde Antalya’nın Alanya ilçesinde hayata geçirdiği ve yüzde 90’ı tamamlanan “İslamî konsept konut” projesiyle adından söz ettirerek dikkatleri üzerine çeken iş adamı Hakkı Kurt; “Şu anda Alanya’da bir projemiz devam ediyor. İslami konseptli konut üzerine olan bu proje yüzde 90 tamamlandı” diye konuştu.

RİZE’YE YATIRIM

Rize’de de bir inşaat projesi planladığını ifade eden Kurt şöyle devam etti;

“Alipaşa mevkiinde apartman projesi gerçekleştireceğiz. Rize’ye olan bağlılığımızdan dolayı yatırımlar yapmak istiyoruz. Ancak Rize’de villa projesi yapmak istesek de alan sıkıntısı nedeniyle bu mümkün değil”

MEMLEKET ÖZLEMİ

Rize’ye yeni bir soluk getirecek olan İslami konseptli konut projesiyle doğduğu şehre katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Hakkı Kurt, sıla hasretini de şu ifadelerle dile getirdi; “Rize’den en çok yemeklerini, özellikle dönerini özledim. Rize’de yetişen meyve ve sebzeleri Alanya’daki bahçemizde yetiştiriyoruz; bu sayede özlemimizi gidermeye çalışıyoruz”

Kurt ayrıca, projeler yürüttüğü Alanya’dan Rize’ye çok sayıda misafir gönderdiklerini; konukların gezip görmek istedikleri yerlerden ulaşımlarına ve konaklamalarına kadar her şeyle ilgilendiklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.