Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

İl Başkanı Kangal”Ortak Politilar Mutabakat Metni Türkiye siyaseti için çok önemli bir adımdır”

İl Başkanı Kangal”Ortak Politilar Mutabakat Metni Türkiye siyaseti için çok önemli bir adımdır”
REKLAM ALANI
31/01/2023 16:22
A+
A-

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal “Ortak Politikalar Mutabakat Metni” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal CHP, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nden oluşan Altılı Masa’nın “Ortak Politikalar Mutabakat Metni” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ortak Politikalar Mutabakat Metninin, Altılı Masa ittifakının 1 yıllık süreçte ne derece önemli çalışmalar yaptığının en büyük göstergesi olduğunu ifade eden  Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal “Altı siyasi partinin bir araya gelip böyle kapsamlı ve ülkemizin tüm sorunlarına çözüm bulan bir mutabakat metni hazırlamış olması Türkiye siyaseti için çok önemli bir adımdır. Vatandaşın kanayan yaralarının bilincindeyiz ve metin hazırlanırken hiçbir kesim, meslek, sosyal alan, cinsiyet, ırk, din ayırt etmeden titizlikle çalışmalar yapılmıştır. Ekonomiden, hukuka, sağlıktan teknolojiye, kadına şiddet haklarına, tarımdan hayvancılığa ve daha bir çok önemli konu ile ilgili önemli çözümlere imza atılmıştır. Bu mutabakat metni, Altılı masa dediğimiz millet ittifakı masasının yaklaşık 1 yıllık süreçte ne derece önemli çalışmalar yaptığının en büyük göstergesidir. Milletimizin huzuruna sunulan bu kapsamlı vaadler, tüm toplum kesimleri tarafından heyecanla karşılanmış ve geleceğimize umut ışığı olmuştur. Açıklanan bu planların seçim sonrası hemen uygulamaya girmesi ile birlikte , ülkemiz hızlı bir toparlanma sürecine girecek , son yıllarda yaşadığımız gerileme süreci tersine dönerek, hızlı bir şekilde yükselişe geçecektir.Artık çalışmalarımızda vatandaşlarımıza bu vaadlerimizi detaylı bir şekilde açıklayıp, seçim günü millet ittifakına kullanacakları oyların, Türkiye’yi gelişmiş ülkeler sınıfına ulaştıracağını ve bu sıkıntılı günlerin sonra ereceğini anlatacağız”diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.