Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C
Çar 21°C

HDP önünde evlat nöbetindeki acılı anne oğlunun yolunu gözlüyor

3 EYLÜL 2019’DAN BU YANA HDP İL BİNASININ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ YAPAN AİLELERİN EVLAT NÖBETİ BİN 137’NCİ GÜNÜNDE SÜRÜYOR.

13/10/2022 13:15
A+
A-

Çocuklarının terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

3 Eylül 2019’dan bu yana HDP il binasının önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 137’nci gününde sürüyor. Oğlu Bayram Elhaman için 4 yıldır HDP il binasının önünde evlat nöbeti tutan Ayten Elhaman, çocuğunu almayana kadar oturma eylemine kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

PKK ve HDP’nin çocukları dağa kaçırıp orada ölüme terkedildiğini söyleyen Elhaman, “Anne ve babalar olarak burada nöbetimize devam edeceğiz. Oğluma buradan sesleniyorum. Kaç gel, teslim ol. Ben burada 4 yılı aşkındır oturuyorum. Ben, baban ve kardeşlerin sana hasret kaldı. Evimizin kapısı ne zaman çalsa acaba Bayram oğlum sen mi geldin diyorum. İnşallah gelişini görürüz. O zalimlerden ve katillerden kurtul gel. Biliyorum sen kendi iradenle orada durmuyorsun. PKK ve HDP çocukları dağlara kaçırıp ölüme terk ediyorlar. Artık evlatlarımızı bize versinler. Başka hiçbir şey istemiyoruz. Oğlum gelirsen hiçbir ceza almayacaksın. Gelen 38 çocuk teslim oldu. Onların hiçbiri cezaya tabi tutulmadı. Güçlü devletimiz arkanda duruyor” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.