Dolar 32,4980
Euro 34,9033
Altın 2.440,43
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C

Haliliye asfalt çalışmasına devam ediyor

HALİLİYE ASFALT ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR

15/09/2022 12:15
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği asfalt çalışmasına hummalı bir şekilde devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri ekipleri, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarıyla da mevcut yolları konforlu hale getiriyor. Bu alanda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeşilurfa bölgesinde sathi kaplama asfalt çalışmaları yapıyor. Yeşilurfa bölgesinde çalışmalarını sürdüren ekipler kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayarak, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen hummalı çalışalar vatandaşlardan da tam not alıyor. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri yapılan çalışmalar nedeni ile Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise çalışmaların program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerde devam edeceği belirtildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.