Dolar 32,4143
Euro 34,8297
Altın 2.440,24
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 16°C

Güvenlik görevlisi, kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti

HAYATINI KAYBEDEN OSMAN POLAT’IN CANSIZ BEDENİ, GAZİANTEP ADLİ TIP KURUMUNDA YAPILAN İŞLEMLERİN ARDINDAN DEFNEDİLMEK ÜZERE YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ.

20/10/2022 13:35
A+
A-

Gaziantep’te, kimliği belirsiz zanlı ya da zanlıların husumetlilerine yönelik bir kahvehaneye düzenlendiği silahlı saldırıda, olayla ilgisi olmayan Güvenlik Görevlisi Osman Polat hayatını kaybetti.

Olay, 17 Ekim 2022 günü gece geç saatlerde Şahinbey ilçesi Fırat Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede bulunan bir kahvehanenin önüne gelen kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar, husumetlilerine ateş etti. Bu sırada olayla ilgisi olmayan ve mermilerin hedefi olan bir kişi hafif yaralanırken, Şahinbey Belediyesi Yeşilvadi Millet Bahçesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Osman Polat (37) ise ağır yaralandı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Ağır yaralanan Osman Polat, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz adam, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen gece saatlerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Osman Polat’ın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kahvehaneye silahlı saldırıda bulunarak Osman Polat’ın ölümüne neden olan zanlı ya da zanlıları bulmak için çalışma başlattı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.