Categories: GENEL

Güdül Belediyesi Temizlik Seferberliği Kapsamında Çalışmaların Sürdüğünü Bildirdi

Güdül Belediyesi Temizlik Seferberliği Kapsamında Çalışmaların Sürdüğünü Bildirdi

GÜDÜL/Yaşar Tonbak – BHA

Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, İlçeye yakın ve oldukça ilgi gören yerlerin başında gelen İnönü mağaralar bölgesinde ekiplerin çevre temizliği çöp toplama işinde bulunduğunu söyledi.

Hafta içinde olduğu kadar hafta sonları da hayli ilgi gören yerlerin başında gelen ve ilçeye de oldukça yakın bir mesafede bulunan İn Önü mağaralar bölgesinde, kapsamlı bir temizlik çalışmasını başlattıklarını belirten Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, “Mağaralar bölgesi çok ilgi görüyor. Mağaraların hemen altından İnözü çayı geçiyor. Vatandaş piknik için kısa sürede buraya gelerek piknik yapmaya başlıyor” dedi.

Geçtikleri yıllarda alanda düzenleme ve mağaralara giden yollarda iyileştirmelerde bulundukların değinen Yalçın şunları kaydetti:

“İn önü mağaralar bölgesi piknik ve mesire yeri çok ilgi görüyor. Bu nedenle Cuma gününden itibaren burada temizlik ve çöp toplama işi başlatıyoruz. Hafta sonu vatandaş tertemiz bir mekana gelerek pikniğini yapsın istiyoruz. Defalarca söylememize rağmen, vatandaş yine çöpünü rastgele ve uluorta, ya da çayın kenarına atıyor. Öncelikli olarak bunları önlememiz lazım. Nasıl bulmak istersen öyle bırak diyoruz.”

Buradan vatandaşlara bir kez daha seslenen belediye başkanı Muzaffer Yalçın, “ Temizliğe önem veriniz. Çevremizi temiz tutalım. Ne olur çöpleri sağa sola atmayalım. Bir çöp poşetinde biriktirelim ve giderken de alıp götürerek, çöp bidonlarına bırakalım.”

 

SancakHaber

Recent Posts

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?   Sağlık turizmi, bireylerin tedavi veya sağlık hizmeti almak amacıyla farklı…

23 saat ago

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır?

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır? Saç sağlığı hem estetik hem de fiziksel sağlık açısından…

23 saat ago

Yazarımız Hülya Yılmaz sizler için yazdı “Porsiyon Osman”

PORSİYON OSMAN Kıymetli okuyucularım bundan böyle bu değerli köşede sizlere ülkemizin ticaretinin temel unsurlarından ve…

3 gün ago

YÖK Başkanı Özvar, milli sporcularla birlikte “Spor Dostu Kampüs” projesini tanıttı

YÖK Başkanı Özvar, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenen etkinlikte, YÖK’ün “Spor Dostu Kampüs” projesinin tanıtımını,…

4 gün ago

Antalya’ya yerleşen Rusya ve Ukraynalılar memleketlerine dönüş yapıyor

Antalya’ya yerleşen Rusya ve Ukraynalılar memleketlerine dönüş yapıyor Tüm dünyada yaşanan ekonomik kriz, Antalya’da yaşayan…

4 gün ago

ilk paket değil son paket de olmayacak

Şimşek: ilk paket değil son paket de olmayacak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Kamuda Tasarruf ve Verimlilik…

4 gün ago